Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Tavarataivas

Hartola

Ei palautteita

Tietoa kauppiaasta

osto- ja myyntiliike Tavarataivaasta hei!

Nettikauppamme myy mm.kirjoja, musiikkia ja elokuvia.

Voit tutustua valikoimiimme myös

https://www.tavarataivas.net


Jos sinulla on jotain kysyttävää tuotteista, niin tee se sähköpostilla ennen ostoasi; myös lähetyskuluista muihin maihin tai Ahvenanmaalle. Buyer must pay the transport in that case if the product will be send outside from Finland.


Yhdistämme useamman tuotteen lähetyskuluja.


Lähetämme tilaamasi tuotteet, kun koko maksu näkyy tilillämme. Tarkistamme tilin joka arkipäivä, joten sinun ei tarvitse ilmoittaa maksettuasi.


Emme ole vastuussa mahdollisen kuljetusalaa koskevan lakon aiheuttamista lähetysten viivästymisistä.


Jos ostaja haluaa hyödyntää verkkokaupan 14 päivän palautusoikeutta, on ostajan maksettava tuotteen palauttamiskustannukset. Mikäli ostaja jättää paketin noutamatta tai on ilmoittanut virheelliset osoitetiedot, on hän velvollinen korvaamaan tuotteen palauttamisesta aiheutuvat kustannukset. Lähetyksen palautumiskustannus on sama kuin lähetyksen alkuperäinen lähetyskulu.


Myymme pääsääntöisesti käytettyjä tavaroita. Pyrimme kertomaan tuotteesta ja sen kunnosta kaiken oleellisen. Jos kuntoarvioimme poikkeaa kuitenkin omasta näkemyksestäsi, niin ota meihin yhteyttä.


Tilaus- ja asiakasrekisteri:

Asiakastietojasi käytetään vain tilausten käsittelyyn ja tilauksiin liittyvään asiakaspalveluun. Tallennamme ostajan nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Jos ostaja pyytää niin oikaisemme, rajoittamme tai poistamme asiakastietoja.

Kauppiaan uusimmat tuotteet

Katso lisää

Asiakaspalautteet