antikvaari_logo

Antikvaarin kauppiaat

Kirjavaari, Järvenpää

Ajankohtaista

Tietoa kauppiaasta

Kirjavaari on Järvenpäässä sijaitseva antikvariaatti joka myy käytettyjä kirjoja, lehtiä ja elokuvia verkossa. Voit seurata kirjapuodin ja sen kauppiaan Kirjafriidun ajankohtaisia kuulumisia sekä tuoteuutuuksia Facebook-sivulla Kirjavaari, tai Instagramissa @kirjavaaridivari

Toimitusehdot

Lähetämme kirjat Postin välityksellä ja postikulut muodostuvat ajantasaisen hinnaston mukaisesti (kirjeet: paksuus alle 3cm 4,90€, paketit: paksuus 3-11cm 5,90€, yli 11cm 7,90€).
Tilaus on mahdollista myös noutaa varastolta erikseen sovittuna ajankohtana ja suorittaa maksu samalla. Maksutapoina käyvät noutaessa käteinen, MobilePay tai ennakkomaksu tilisiirtona.

Maksutavat postitettaessa:

Ennakkomaksu: Kun maksusuoritus on saapunut tai saamme kuitista kopion sähköpostiin, lähetämme tilauksen pikimmiten (keskimäärin 2 päivän kuluessa). Parin päivän viiveitä kuitenkin saattaa inhimillisistä syistä ilmetä, pyrimme ilmoittamaan näissä tapauksissa asiasta mahdollisimman pian.

Lasku: Vain yrityksille ja yleishyödyllisille toimijoille (esim. kirjastot, järjestöt, oppilaitokset). Toimi näin: Valitse maksutavaksi ennakkomaksu ja tee tilaus. Pyydä laskutusta erikseen sähköpostilla. Laskua varten tarvitsemme organisaation nimen ja osoitteen sekä postin saapumisilmoitusta varten käytössä olevan matkapuhelinnumeron.

Otathan yhteyttä sähköpostitse, mikäli tilauksessa on epäselvyyttä tai sinulla on muuta kysyttävää tai erityistoiveita.

Tiedot päivitetty 7/12/2021