Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kirjakauppa Papirus

Heinola

Yhteystiedot

info@forestroom.net

0509189672

Y-tunnus

1992349-7

Osoite

Kyminkatu 84 ei myymälää, 18130 Heinola

Suomi

Aukiolo

Kirjakauppa Papirus on perustettu syksyllä 2020. Myymme pääasiassa vanhoja kirjoja laidasta laitaan. Kirjakauppa Papirus on Insinööritoimisto Forestroom Ky:n aputoiminimi. Omistajana on pitkän linjan kirjallisuuden harrastaja ja bibliofiili Allan Metsähuone. Kirjakauppa toimii vain netissä

Toimitusvaihtoehdot

 • Toimitus Suomeen

  Toimituskulut vahvistetaan tilauksen jälkeen.

  Toimitustapa riippuu tilauksen koosta ja painosta. Voit esittää kauppiaalle toiveita toimitustavasta viestikentän kautta.

 • Ulkomaat

  Toimituskulut vahvistetaan tilauksen jälkeen.

  Postin hinnaston mukaisesti

Maksuvaihtoehdot

 • Ennakkomaksu

  Tilisiirto ennen toimitusta. Maksuohjeet saapuvat tilausvahvistuksessa tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

 • Lasku

  Yrityksille ja yhteisöille

Tietoa kauppiaasta

Kirjakauppa Papirus on perustettu syksyllä 2020. Myymme pääasiassa vanhoja kirjoja laidasta laitaan. Kirjakauppa toimii vain netissä Kirjakauppa Paripus on insinööritoimisto Forestroom Ky:n aputoiminimi. Omistajana on pitkän linjan kirjallisuuden harrastaja ja bibliofiili Allan Metsähuone.

Kauppiaan toimitusehdot

Toimitamme kirjat ennakkomaksua vastaan. Vahvistamme tilauksen ja ilmoitamme tilinumeron ja kokonaishinnan lähetyskuluineen sähköpostilla. Laskulla myymme vain kirjastoille ja yrityksille. Laskutuslisä on 8€. Tämän hetken postimaksut ovat: 3,2€ Helposti kuori C5, 4,9€ Helposti kuori C4. Helposti kuoren maksimipaino 500g. Postipaketit seurantakoodilla: 5,9€ (35 x 25 x 3, max.2kg ) 6,9€ (11 x 32 x 42, max 2kg) 8,9€ (19 x 36 x 60, max 35 kg) 10,9€ (37 x 36 x 60, max 35 kg) 13,9€(59 x 36 x 60, max 35 kg) Painavat tietosanakirjat toimitetaan useammalla postipaketilla. Postitus myös ulkomaille Postin hinnaston mukaan. Pidämme tuotteita varattuina 10 vrk. Noudatamme kuluttajasuojalakia koskien verkkokaupasta tehtyjä tilauksia. Emme vastaa tuotteiden palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Asiakkaalle palautetaan ainoastaan kirjan hinta. Noutamattomista lähetyksistä perimme meille aiheutuneet toteutuneet lähetys,- ja palautuskulut.

Toimitusehdot päivitetty 11/11/2022

Kauppiaan uusimmat tuotteet

Katso kaikki

Etsi kauppiaita

Antikvaarissa toimii lukuisia antikvaaristen tuotteiden kauppiaita. Voit etsiä listasta tiettyä antikvariaattia ja kauppiasta kirjoittamalla hakukenttään tai selaamalla listaa sivulla alaspäin. Valitse listasta kauppias avataksesi tarkemmat tiedot kauppiaasta. Kappiaan tiedoista voi helposti tarkistaa kauppiaan yhteystiedot, antikvariaatin sijainnin mahdollista tilauksen noutoa varten tai toimitusehdot, jotka ovat kauppiaskohtaisia. Kauppiaan tiedoista pääsee selaamaan kauppiaskohtaisesti myös viimeksi lisättyjä tuotteita. Näkymä avautuu hakukoneeseen, jossa voi halutessaan tarkentaa hakuehtoja.

Antikvaari.fi

Etusivu

Asiakaspalvelu

Kirjailijat

Kirjasarjat

Kampanjat

Isänpäivä

Joulu

Hae tuotteita

Kirjaverkko Oy © 2022