antikvaari_logo

Antikvaarin kauppiaat

Kristillisen Kirjan Ystävät ry, Riihimäki

Ajankohtaista

Yhdistyksellä ei ole liiketilaa, ainoastaan varasto Helsingissä. Kirja-asiamies asuu Riihimäellä ja käsittelee tilaukset sekä hakee maksetut kohteet n. kerran viikossa varastolta.

Tietoa kauppiaasta

Kristillisen Kirjan Ystävät ry on perustettu vuonna 2012 ja sen tarkoituksena on edistää kristillisen kirjallisuuden harrastusta ja koota harrastajat yhteiseen toimintaan. Kristillisen Kirjan Ystävät ry hoitaa vapaaehtoisvoimin verkkokaupan toimintaa. Meillä ei ole myymälää joten hoidamme kaikki tilaukset postin välityksellä. Tällä toiminnalla yhdistys pyrkii kattamaan toimitilansa vuokrat ja muut toiminnasta aiheutuvat kulut. Johtuen vapaaehtoistoiminnasta tilauksilla on noin viikon toimitusaika maksun näkymisestä tilillämme. KOTISIVUMME OSOITTEESSA www.kkyry.fi Käy tutustumassa ja anna palautetta. FACEBOOK www.facebook.com/kkyry

Toimitustiedot

Toimitamme tilaukset ennakkomaksua vastaan. Lähetämme tilausvahvistuksen, jossa kerrotaan tarpeelliset tiedot maksamista varten.

Toimitusaika noin viikko riippuen siitä ovatko tilauksen kirjat kirja-asiamiehen kotona Riihimaumällä vai varastossa Helsingissäl. Toimituskulut Suomeen:

Helposti-kuori C5 (max. paksuus 3 cm) 3 €
Pienikokoinen XXS-lähetys (3 x 25 x 35 cm, 2 kg) 6,00€ -> kirjelaatikkoon
S-paketti (11 x 32 x 42 cm, 35 kg) 7,00 € -> Postiin tai Postin automaattiin
M-paketti (19 x 36 x 60 cm, 35 kg) 8,00 -> Postiin tai Postin automaattiin

Kirjastoja ja julkisyhteisöjä laskutamme. Laskutuslisä 2 €

Emme toimita postiennakkolähetyksiä!

Ostajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus palauttaa (omalla kustannuksellaan) tuote 14 vuorokauden kuluessa maksun saapumisesta jolloin kauppasumma palautetaan.

Tiedot päivitetty 7/22/2021