Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Saimaan Antikvariaatti

Savonlinna

Yhteystiedot

saimaanantikvariaatti@gmail.com

Y-tunnus

1156907-5

Aukiolo

Liike sijaitsee Savonlinnassa Olavinkatu34 (Pikkukirkkoa vastapäätä) Aukiolo ajat Ma-Pe 10-17 La 10-14 Puh. 0400419008

Toimitusvaihtoehdot

  • Toimitus Suomeen

    Toimituskulut vahvistetaan tilauksen jälkeen.

    Toimitustapa riippuu tilauksen koosta ja painosta. Voit esittää kauppiaalle toiveita toimitustavasta viestikentän kautta.

Maksuvaihtoehdot

  • Ennakkomaksu

    Tilisiirto ennen toimitusta. Maksuohjeet saapuvat tilausvahvistuksessa tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Tietoa kauppiaasta

Saimaan Antikvariaatti Liike sijaitsee Savonlinnassa. Osoite: Olavinkatu 34 (Pikkukirkkoa vastapäätä). Liike avoinna Ma-Pe 10-17 ja La 10-14 Puhelin: 0400-419008

Kauppiaan toimitusehdot

Ennakkomaksu. Tilatkaa kirja/kirjat. Lähetämme tilausvahvistuksen ja ilmoitamme toimituskulut.Sen jälkeen maksatte tilauksen tilillemme, maksun saavuttua tilillemme postitamme tilauksen osoitteeseen minkä olette meille antaneet tilauksen yhteydessä. Myös nouto mahdollista sopimuksen mukaan. Ei muita kuluja. Kirjastoille lasku kirjan mukana. Tilausvahvistus on voimassa 7 päivää, jonka jälkeen ne palautuvat takaisin myyntiin jos tilausta ei ole maksettu. Uudet toimituskulut suomeen: kiinteä toimitusmaksu kirje 4,90€ ja paketti 5,50€. Postitus tarvitsee GSM-puhelinnumeron (saapumisilmoitus tulee puhelimeenne, kun paketti on noudettavissa postista.) Normaali postipaketti paperinen saapumisilmoitus 8,40€ lähetys.

Kauppiaan uusimmat tuotteet

Katso kaikki

Etsi kauppiaita

Antikvaarissa toimii lukuisia antikvaaristen tuotteiden kauppiaita. Voit etsiä listasta tiettyä antikvariaattia ja kauppiasta kirjoittamalla hakukenttään tai selaamalla listaa sivulla alaspäin. Valitse listasta kauppias avataksesi tarkemmat tiedot kauppiaasta. Kappiaan tiedoista voi helposti tarkistaa kauppiaan yhteystiedot, antikvariaatin sijainnin mahdollista tilauksen noutoa varten tai toimitusehdot, jotka ovat kauppiaskohtaisia. Kauppiaan tiedoista pääsee selaamaan kauppiaskohtaisesti myös viimeksi lisättyjä tuotteita. Näkymä avautuu hakukoneeseen, jossa voi halutessaan tarkentaa hakuehtoja.

Antikvaari.fi

Etusivu

Asiakaspalvelu

Kirjailijat

Kirjasarjat

Kirjallisuuspalkinnot

Finlandia

Hae tuotteita

Kirjaverkko Oy © 2022