antikvaari_logo

Antikvaarin kauppiaat

Helsingin Antikvariaatti, Helsinki

Ajankohtaista

Tilattujen ja maksettujen kirjojen postitukset normaalisti 2 kertaa viikossa. Toimitusaika voi olla n. 1-5 päivää maksun saapumisesta, joka voi olla 0-2 päivää maksupankista riippuen. Oma tilimme on Osuuspankissa. Tähän lisäksi Postin toimitusaika, joka voi olla 2-7 päivää.. Edellinen tiivistettynä: nopein mahdollinen toimitusaika maksupäivästänne laskien on 3-4 päivää, normaali on 5-7 päivää ja joskus jopa 10-12 päivää. Jos tilauksellanne on erityinen kiire, mainitkaa se tilauksen lisätiedoissa.

Tietoa kauppiaasta

Helsingin antikvariaatti on v. 2008 perustettu antikvariaatti, joka toimii nyt vain netissä. Kirjavalikoimamme on painottunut tietokirjallisuuteen, mm. Karjala, Lappi, Viro, Suomen historia, sota, paikallishistoria, sukututkimus, kielitiede, lähisukukansat, ortodoksia, ikonit, taide. Ei myymälää, vain nettimyynti. Ostamme tietokirjoja.

Toimitustiedot

EI MYYMÄLÄÄ, VAIN NETTIMYYNTI. Hintoihin lisätään toimituskulut. Kirjat toimitetaan ennakkomaksun jälkeen Postin kirjeenä tai pakettina. Tarvittaessa laskulla: vain kirjastot, julkishallinto, kirjakaupat. We deliver books almost around the world (Foreign orders: Bank Transfer or PayPal). Toimituskulut Suomeen: - Luokka A: 2,60 € - Luokka AA: 3,90 € - Luokka B tai C: 5,30 € - Luokka D: 6,30 €, tämä on myös useamman kirjan kertatilauksessa maksimihinta. Poikkeuksena suuret, painavat kirjasarjat, joiden toimituskulu on tapauskohtainen. Kaikkien kirjojen kohdalla ei ole vielä toimitusmaksuluokkaa. Kysy tarvittaessa kulut sähköpostilla: tietokirjat(a)tie.to

Tiedot päivitetty 9/17/2021