Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Antikvariaatti Vilho

Helsinki

Yhteystiedot

benita.holopainen@welho.com

-0405417101

Y-tunnus

1457373-1

Osoite

Cygnaeuksenkatu 5, 00100 Helsinki

Suomi

Aukiolo

Joustavat aukioloajat. Avoinna yleensä ma - pe 12 - 17. Muuten sopimuksen mukaan puh. 040-5417101. Antikvariaatti Vilho on monikielinen kivijalkakauppa, joka keskittyy vanhempaan kaunokirjallisuuteen ja historiaan. Erikoisalana naisten kirjoittama kirjallisuus, naisten elämäkerrat, muistelmat ja historia.

Toimitusvaihtoehdot

  • Toimitus Suomeen

    Toimituskulut vahvistetaan tilauksen jälkeen.

    Toimitustapa riippuu tilauksen koosta ja painosta. Voit esittää kauppiaalle toiveita toimitustavasta viestikentän kautta.

Maksuvaihtoehdot

  • Ennakkomaksu

    Tilisiirto ennen toimitusta. Maksuohjeet saapuvat tilausvahvistuksessa tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Tietoa kauppiaasta

Kauppiaan toimitusehdot

Toimitus postitse postitaksan mukaisesti: ennakkomaksu tilille, toimitusaika 7 päivää maksun saapumisesta. Noudettaessa liikkeestä: käteismaksu tai lasku. Ei korttimaksuja. Export deliveries by mail: payment in advance to our account, swift code confirmed with order confirmation. No credit card payments.

Kauppiaan uusimmat tuotteet

Katso kaikki

Etsi kauppiaita

Antikvaarissa toimii lukuisia antikvaaristen tuotteiden kauppiaita. Voit etsiä listasta tiettyä antikvariaattia ja kauppiasta kirjoittamalla hakukenttään tai selaamalla listaa sivulla alaspäin. Valitse listasta kauppias avataksesi tarkemmat tiedot kauppiaasta. Kappiaan tiedoista voi helposti tarkistaa kauppiaan yhteystiedot, antikvariaatin sijainnin mahdollista tilauksen noutoa varten tai toimitusehdot, jotka ovat kauppiaskohtaisia. Kauppiaan tiedoista pääsee selaamaan kauppiaskohtaisesti myös viimeksi lisättyjä tuotteita. Näkymä avautuu hakukoneeseen, jossa voi halutessaan tarkentaa hakuehtoja.

Antikvaari.fi

Etusivu

Asiakaspalvelu

Kirjailijat

Kirjasarjat

Kampanjat

Isänpäivä

Joulu

Hae tuotteita

Kirjaverkko Oy © 2022