antikvaari_logo

Antikvaarin kauppiaat

Antikvariaatti Oranssi Planeetta, Helsinki

Ajankohtaista

Nettikauppamme valikoima on erillinen, varsinaiset myyntituotteemme löydät liikkestämme. Kivijalkakaupassamme on tarjolla n. 20 000 nimikettä, joita ei löydy verkkokaupastamme.
Toimitukset joko postitse tai noutamalla Hämeentien liikkeestämme.
Lähetyskulut ovat kaikille kotimaan tilauksille 6,40 euroa. Emme peri yli 80 euron kotimaan tilauksista postikuluja.
Käytämme Postin SmartShip-järjestelmää, joka täyttää postitoimipaikan automaattisesti postinumeron mukaan. Varmistattehan, ettäl antamanne postinumero on oikea. Muuten lähetykset eivät löydä perille.
Kuntoluokka K3 tarkoittaa, että kirja on käytetty, mutta hyväkuntoinen. Siinä saattaa olla esimerkiksi omiste tai edellisen omistajan nimi.

Tietoa kauppiaasta

Antikvariaatti Oranssi Planeetta on helsinkilälinen yleisantikvariaatti, jonka valikoimaan kuuluu kaikenlainen kirjallisuus, lastenkirjat ja sarjakuvat. Liike sijaitsee Hermannissa (Hämeentie 95) ja on avoinna arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-14. Nettikauppamme valikoima on erillinen, varsinaiset myyntituotteemme löydät liikkestämme. Kivijalkakaupassamme on tarjolla n. 20 000 nimikettä, joita ei löydy verkkokaupastamme. Sisarliikkeitämme ovat Antikvariaatti Punainen Planeetta (Harjutori 12, Helsinki) ja Antikvariaatti Vihreä Planeetta (Toinen linja 1, Helsinki). Meidät löydät myös Facebookista!

Toimitusehdot

Ennakkomaksuissa merkitkää maksun saajaksi Oranssi Planeetta.

Mikäli olette valinneet toimitustavaksi noudon liikkeestä, älkää maksako tuotetta ennakkoon. Maksu vasta noudon yhteydessä käteisellä tai yleisimmillä maksukorteilla.

Toimitukset joko postitse tai noutamalla Hämeentien liikkeestämme aukioloaikoinamme.

Lähetyskulut ovat kaikille kotimaan tilauksille 6,40 euroa. Emme peri yli 80 euron kotimaan tilauksista postikuluja.

Postitus tapahtuu 1-2 kertaa viikossa.

Pidämme tuotteita varattuina 14 vrk.

Emme vastaa tuotteiden palautuksesta aiheutuvista kuluista. Noutamaton paketti ei ole palautus. Näissä tapauksissa hyvitämme ainoastaan kirjojen hinnan, emme postikuluja.

Käytämme Postin SmartShip-järjestelmää, joka täyttää postitoimipaikan automaattisesti postinumeron mukaan. Varmistattehan, että antamanne postinumero on oikea. Muuten lähetykset eivät löydä perille.


Tilaattehan haluamanne kirjat yhdellä kertaa. Emme valitettavasti pysty yhdistämään erillisiä tilauksia, sillä se ruuhkauttaa kaikkien tilauksiemme käsittelyä ja toimitusta.

Tiedot päivitetty 7/16/2021