Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu
Etusivu
Hae tuotteita
Kirjailijat
Kirjasarjat
Kauppiaat

Antikvaarinen Kirjakauppa Tessi

Espoo

Osoite

Mäntyviita 4, 02110 Espoo

Suomi

Yhteystiedot

mantyviita@kajaste.net

0447093000

Y-tunnus

2205517-6 Tessi Oy

Aukiolo

Avoinna ti-pe 11-17, la 11-15 (suljettu su, ma)

Turvallisen asioinnin ohjeemme:

1. Tervetuloa terveenä! Jos olet nuhainen, yskäinen tai et tunne itseäsi terveeksi, ole hyvä, mene kotiin ja hoida itsesi kuntoon.

2. Verkkokauppamme on aina avoinna. Voit tilata Kotipaketti-toimituksen suoraan kotiovellesi.

3. Myymälämme kapeilla käytävillä tulee käyttää kasvomaskia - vaikka olisit ottanut koronarokotukset. Näin suojelemme asiakkaitamme, itseämme ja läheisiämme parhaiten.

4. Sisälle tultuasi suosittelemme, että desinfioit kätesi käsidesillä ennen kuin kosket mihinkään.

5. Pidäthän turvallisen etäisyyden muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan.

Verkkokaupan kautta, sähköpostitse tai puhelimitse tilatun ja postitse toimitetun tuotteen suhteen noudatamme kuluttajansuojalaissa etämyynnistä annettuja säädöksiä:

(a) Voit peruuttaa kaupan ilmoittamalla siitä meille Antikvaarinen Kirjakauppa Tessin sähköpostiin mantyviita@kajaste.net viimeistään 14 pv kuluessa tilauksesi vastaanottamisesta.

(b) Peruutusilmoituksen voit tehdä vapaamuotoisella sähköpostilla. Ilmoituksestasi tulee käydä ilmi tilausnumero, tilaamasi tuote, oma nimesi ja tilinumerosi (tarvitsemme tämän voidaksemme hyvittää maksusi).

(c) Sinun tulee palauttaa tuote meille osoitteeseen Antikvaarinen Kirjakauppa Tessi, Mäntyviita 4, 02110 Espoo, viimeistään 14 pv kuluessa Peruutusilmoituksen tekemisestä.

(d) Hyvitämme maksusi ja palautuskulut toimitusmaksumme suuruisena Suomeen lähetetyistä tilauksista tilillesi viimeistään 14 pv kuluessa lähetyksen palautumisesta meille. Kuluttajansuojalain 17 § mukaisesti "pidättäydymme kuitenkin maksun palauttamisesta, kunnes tavara on palautettu tai kunnes ostaja on osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin".

(e) Suomen ulkopuolelle lähetettyjen tilausten palautuskuluista vastaa tilaaja itse.

Jos verkkokauppaa koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi (www.kuluttajariita.fi). Em. ehdot koskevat etämyyntiä kuluttajille. Tarkemmat toimitusehdot yrityksille pyydettäessä.

Tessi Oy, y-tunnus 2205517-6

Antikvaarinen Kirjakauppa Tessi (Tessi Oy:n rekisteröity aputoiminimi)

Toimitusvaihtoehdot
 • Nouto
  Toimituskulut € 0,00

  Maksu noudettaessa myymälästä, avoinna ti-pe 11-17, la 11-15.

 • Toimitus Suomeen
  Toimituskulut € 5,00

  Ilmainen toimitus yli € 60,00 tilauksiin!

  Toimitus tapahtuu Postin palveluna lähetyksen koosta riippuen edullisimman vaihtoehdon mukaan kirjepostina tai pikkupakettina postiluukusta tai postipakettina automaattiin tai noutopaikkaan.

 • Toimitus perille
  Toimituskulut € 12,00

  Toimitus Postin Kotipakettina ilmoitettuun toimitusosoitteeseen. Jos tilaus on vähintään 60 EUR, hyvitämme normaalin toimitusmaksun 5,00 EUR.

 • Ulkomaat
  Toimituskulut vahvistetaan tilauksen jälkeen.

  Ulkomaille toimitettaviin lähetyksiin lisäämme Postin hinnaston mukaiset todelliset postikulut.

Maksuvaihtoehdot
 • Ennakkomaksu

  Tilisiirto ennen toimitusta. Maksuohjeet saapuvat tilausvahvistuksessa tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Lähetämme tilausvahvistuksen ja laskun ennakkomaksua varten viimeistään seuraavana myymälän aukiolopäivänä. Jos haluat maksaa PayPal:lla, kerro siitä Viestissä kauppiaalle. PayPal-maksusta perimme 1,00 EUR maksutapalisän.

 • Lasku

  Vain julkisille kirjastoille. Laskutuslisä 3,50 EUR.

 • Noudettaessa

  Maksu käteisellä, pankki- tai luottokortilla noudettaessa. Tilattu tuote odottaa varattuna myymälässämme Tapiolassa viikon ajan.

Ajankohtaista


Tietoa kauppiaasta

Antikvaarinen Kirjakauppa Tessi sijaitsee Espoossa, Tapiolan puutarhakaupungin vanhassa keskustassa, Mäntytornin kivijalassa. Myymälämme on Tapiolan vanhin myymälätila ja kirjoja täällä on myyty jo keväästä 1954. Antikvaarinen kirjakauppa myymälä on ollut 1970-luvulta lähtien ja nykyisenä perheyrityksenä tällä nimellä vuodesta 2011.


Kuntoluokituksesta

Käytettyjen kirjojen ja sarjakuvien kunnon arvioinnissa noudatamme seuraavia, alalla yleisesti käytettyjä kuntoluokituksia K1-K5. Kunnon arvioiminen on aina subjektiivista, mutta pyrimme parhaamme mukaan antamaan mahdollisimman oikean ja objektiivisen tiedon kunkin kohteen kunnosta.

K5 UUSI, uutta vastaava käytetty kirja

K4 ERINOMAINEN, vain vähäistä kulumista nähtävissä

K3 HYVÄ, luettu kappale, selviä jälkiä lukemisesta

K2 TYYDYTTÄVÄ, voimakkaita jälkiä lukemisesta ja kulumisesta

K1 HEIKKO, huonokuntoinen, rikkinäinen, kulunut, kuitenkin kokonainen kappale

Toimitusehdot

Käytettyjen kirjojen ja lehtien arvonlisäveron osalta noudatamme ns. yksinkertaistettua marginaaliveromenettelyä, minkä vuoksi hinnassa ei ole vähennettävää arvonlisäveroa (toimitusmaksu lisätään hintaan).

Toimitusmaksumme on 5,00 EUR ja Postin Kotipaketti-toimitukselle 12,00 EUR. Hyvitämme toimitusmaksun 5,00 EUR kaikista 60 EUR ja suuremmista tilauksista. PayPal-maksutapalisä on 1,00 EUR.

Verkkokaupan kautta, sähköpostitse tai puhelimitse tilatun ja postitse toimitetun tuotteen suhteen noudatamme Kuluttajansuojalaissa etämyynnistä annettuja säädöksiä (ks. verkkokaupastamme tarkemmin).

Tiedot päivitetty 7/14/2022

Kauppiaan uusimmat tuotteet

Katso kaikki

Etsi kauppiaita

Antikvaarissa toimii lukuisia antikvaaristen tuotteiden kauppiaita. Voit etsiä listasta tiettyä antikvariaattia ja kauppiasta kirjoittamalla hakukenttään tai selaamalla listaa sivulla alaspäin. Valitse listasta kauppias avataksesi tarkemmat tiedot kauppiaasta. Kappiaan tiedoista voi helposti tarkistaa kauppiaan yhteystiedot, antikvariaatin sijainnin mahdollista tilauksen noutoa varten tai toimitusehdot, jotka ovat kauppiaskohtaisia. Kauppiaan tiedoista pääsee selaamaan kauppiaskohtaisesti myös viimeksi lisättyjä tuotteita. Näkymä avautuu hakukoneeseen, jossa voi halutessaan tarkentaa hakuehtoja.

Selaa

Etusivu

Kauppiaat

Kirjailijat

Kirjasarjat

Hae tuotteita

Ostoskori

Kirjaudu

Luo asiakastili

Asiakaspalvelu

Kirjaverkko Oy © 2022