antikvaari_logo

Antikvaarin kauppiaat

Antikvaarinen Kirjakauppa Tessi, Espoo

Ajankohtaista

Tietoa kauppiaasta

Antikvaarinen Kirjakauppa Tessi sijaitsee Espoossa, Tapiolan puutarhakaupungin vanhassa keskustassa. Tämä Mäntytornin kivijalkamyymälä on Tapiolan vanhin kauppaliike ja siellä myydään samaa tavaraa kuin jo vuonna 1954 eli kirjoja! Antikvaarinen kirjakauppa myymälä on ollut 1970-luvulta lähtien ja nykyisenä perheyrityksenä tällä nimellä vuodesta 2011.

Turvallisen asioinnin ohjeemme:

1. Tervetuloa terveenä! Jos olet nuhainen, yskäinen tai et muutoin tunne itseäsi terveeksi, ole hyvä, mene kotiin ja hoida itsesi kuntoon.
2. Myymälässämme on käytettävä asianmukaista kasvomaskia.
3. Sisälle tultuasi desinfioi kätesi käsidesillä ennen kuin kosket mihinkään.
4. Pidä vähintään kahden metrin etäisyys muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Kapeilla käytävillämme väistele ja anna tietä :-)
5. Verkkokauppamme on aina avoinna. Voit tilata toimituksen suoraan kotiovellesi.
6. Kaikki myymälämme kirjat ja lehdet ovat odottaneet vähintään 14 vrk ostokaranteenissa ennen hyllyttämistä. Sama koskee käyttämiämme pakkaustarvikkeita.

Toimitusehdot

Käytettyjen kirjojen ja lehtien arvonlisäveron osalta noudatamme ns. yksinkertaistettua marginaaliveromenettelyä, minkä vuoksi hinnassa ei ole vähennettävää arvonlisäveroa (toimitusmaksu lisätään hintaan).

Toimitusmaksumme on 5,00 EUR ja Postin Kotipaketti-toimitukselle 12,00 EUR. Hyvitämme toimitusmaksun 5,00 EUR kaikista 60 EUR ja suuremmista tilauksista. PayPal-maksutapalisä on 1,00 EUR.

Verkkokaupan kautta, sähköpostitse tai puhelimitse tilatun ja postitse toimitetun tuotteen suhteen noudatamme Kuluttajansuojalaissa etämyynnistä annettuja säädöksiä seuraavasti:
(a) Voit peruuttaa kaupan ilmoittamalla siitä meille Antikvaarinen Kirjakauppa Tessin sähköpostiin viimeistään 14 pv kuluessa tilauksesi vastaanottamisesta.
(b) Peruutusilmoituksen voit tehdä vastaamalla saamaasi Tilausvahvistus-viestiimme vastausviestillä tai vapaamuotoisella sähköpostilla. Ilmoituksestasi tulee käydä ilmi tilausnumero, tilaamasi tuote, oma nimesi ja tilinumerosi (tarvitsemme tämän voidaksemme hyvittää maksusi).
(c) Sinun tulee palauttaa tuote meille osoitteeseen Antikvaarinen Kirjakauppa Tessi, Mäntyviita 4, 02110 Espoo, viimeistään 14 pv kuluessa Peruutusilmoituksen tekemisestä. Vastaamme palautuskustannuksista kulloinkin voimassa olevan toimitusmaksumme suuruisena.
(d) Hyvitämme maksusi ja palautuskustannuksen (toimitusmaksun suuruisena) tilillesi viimeistään 14 pv kuluessa Peruutusilmoituksesta. Kuluttajansuojalain 17 § mukaisesti "pidättäydymme kuitenkin maksun palauttamisesta, kunnes tavara on palautettu tai kunnes ostaja on osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin".
(e) Suomen ulkopuolelle toimitettujen tilausten palautuskustannuksista vastaa tilaaja.
Jos verkkokauppaa koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Ylläolevat ehdot koskevat etämyyntiä kuluttajille. Tarkemmat toimitusehdot yrityksille pyydettäessä.

Antikvaarinen Kirjakauppa Tessi (aputoiminimi)
Tessi Oy, y-tunnus 2205517-6

Tiedot päivitetty 6/15/2021