Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Ne mainiot helleenit

tarinoita antiikin Kreikasta = The good old Hellenes : tales from ancient Greece = Hellenes illi eximii : anecdota antiqua Graeca

Maija-Leena Kallela

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Ne mainiot helleenit : tarinoita antiikin Kreikast...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Ne mainiot helleenit" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Musiikin, kulttuurin ja taiteen edistämisyhdistys

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9529277776

9789529277773

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi, englanti, latina

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Vanhat kunnon kreikkalaiset osoittautuivat ilmeisen hyviksi ennustajiksi sanoessaan, että ihmiset tulisivat puhumaan heistä kaikkina aikoina. Sanojensa ja tekojensa ansiosta helleenit ovat ansainneet pysyvän paikan Kleion, historian muusan temppelissä. Kirja vie lukijan lähes tuhannen vuoden aikamatkalle. Hän kohtaa mm. lainsäätäjiä, kuninkaita, valtiomiehiä, runoilijoita, hulluja tai säkenöivän nerokaita filosofeja sekä ihmisen osaan paneutuneita näytelmäkirjailijoita ja tuimia tai julmia tai odottamattoman humaaneja sotaherroja. Antiikin retoriikan hengessä kirja pyrkii opettamaan, viehättämään ja liikuttamaan lukijaa. Ja kuten historian luojia aina, näitäkin suuria hahmoja seuraa joukko eloisia anekdootteja. Kirjan 47 tarinaa kerrotaan kolmella kielellä: suomeksi, englanniksi ja latinaksi. Kuhunkin niistä liittyy päähenkilön taustaa selvittävä pieni elämänkertateksti.

Aiheet

antiikki

filosofit

hallitsijat

kirjailijat

runoilijat

sotapäälliköt

tiedemiehet

kreikkalaiset

tarinat

kulttuurihistoria

henkilöhistoria

filosofia

kirjallisuus

Kreikka

historia