Globus Felix

Osoite:
Kupittaankatu 25 A 14
20700 Turku
 
Puhelin:
040 5401444
0405450006

myymala@GlobusFelix.com

Y-tunnus:
2054605-1
Toimitustavat:

Saat sähköpostilla parin päivän sisällä ennakkolaskun, jossa laskutamme tilaamasi tuotteet sekä toimituskulut sisältäen postikulut Itellan virallisen hinnaston mukaan seuraavasti:  kirja yli 500 g ja/tai yli 3 cm paksu = € 8,50, kirja max. 500 g € 6.50 tai € 4.50 kuoren koosta riippuen. Tilaamasi tuotteet voit noutaa myös varastostamme Turussa, tästä on sovittava etukäteen. .
Yli 100 euron tilausten postikulut ovat aina vain 3 euroa. Mikäli haluat, että tilauksesi toimitetaan kirjattuna ja/tai vakuutettuna, lisätään siitä koituvat kulut toimituskuluihin. Tiedustele ulkomaantilausten toimituskuluja sähköpostitse, toimitamme toki myös ulkomaille.

We serve our clients also in English. It is possible to buy books also to other countries. Please contact us by email with your inquiry. We charge postage according to the official Finnish postal charges. 

Maksutavat Käytössämme on toistaiseksi maksutapana ennakkolasku (saat pankkisiirron joko sähköpostiisi (pdf-laskuna) tai paperilaskuna kotiisi (paperilaskun laskutuslisä on 1 euro). Varaamme tilaamiasi tuotteita 5 arkipäivän ajan. Kun suorituksesi näkyy tilillämme lähtee tilauksesi postin kuljetettavaksi 2 arkipäivän sisällä. Mahdollisesta viivästyksestö ilmoitamme mahdollisimman pian. Viiästyksiä voi tulla esim. messumatkojen takia. Kun pakettisi on lähtenyt saat sähköpostilla tiedon siitä sekä paketin lähetystunnuksen.

Palautusoikeus Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen palautusoikeus. Tuotteen tulee olla samassa kunnossa kuin se oli vastaanotettaessa. Ota ennen palautusta yhteyttä meihin sähköpostilla. 13.6.2014 jälkeen asiakkaan on maksettava palautuskulut itse. Liitä mukaan yhteystietosi, tilinumerosi sekä kuittikopio maksustasi. Kun olemme tarkistaneet, että tuote on samassa kunnossa kuin mitä se oli lähettäessämme sen sinulle, palautamme tuotteesta maksamasi summan tilillesi 10 vrk sisällä.Ajankohtaista:


[Sulje ikkuna]