Ostoskori

Ei tuotteita ostoskorissa

Kuntoluokitus
K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno

Hae tämän kauppiaan valikoimista:
Tekijä:

Nimike:


Tarkempi haku...

Osoite:

07170 Pornainen

 
Puhelin:
050 300 7342

tietokirjoja@gmail.com

Y-tunnus:
1065548-1

Kauppiaan uusimmat:

22.5.2018
Sumiala Johanna
Median rituaalit. Johdatus media-antropologiaan

22.5.2018
Harris Sam
The End of Faith. Religion, Terror, and the Future of Reason

22.5.2018
Seppänen Esko - Taipale Ilkka (toim.)
Eutanasia. Puolesta ja vastaan

22.5.2018
Rytilä Pekka
Logistiikan sanasto

22.5.2018
Asmussen Peter D. (ym.)
Lihashuolto. Hieronta, kuntosaliharjoittelu, teippaus ja venyttely [Liikunta - lihashuolto - terveys 4]

22.5.2018
Heininen Päivi (toim.)
Nostalgisen ihanat askartelut

22.5.2018
Järvikoski Aila - Härkäpää Krisiina
Kuntoutuksen perusteet

22.5.2018
Spiik Tor G.
Häpeän lapset

21.5.2018
Lindroos Jan-Erik - Lohivesi Kari
Onnistu strategiassa

21.5.2018
Niskala Mikael (ym.)
Yhteiskuntavastuun raportointi. Raportointi- ja laskentaperiaatteet

21.5.2018
Juutinen Sirpa - Steiner Maj-Lis
Strateginen yritysvastuu

14.5.2018

Westend - Huvilakaupunki

14.5.2018
Laiho Harri ym.
Kiven Kovat (Porin Ässät)

14.5.2018
Jarva Vesa - Nurmi Timo
Oikeeta suomee. Suomen puhekielen sanakirja. Dictionary of Spoken Finnish

14.5.2018
Tavi Varpu - Lehtonen Kikka
Laihdu! Herkutellen ja pysyvästi

11.5.2018
Orbach Susie - Eichenbaum Luise
Naisten kesken. Rakkaus, kateus ja kilpailu naisten keskinäisissä ystävyyssuhteissa

11.5.2018
Pietilä A.-P.
Uutisista viihdettä, viihteestä uutisia. Median muodonmuutos

11.5.2018
Tammela Rauli
Hunsalan Talolan suku. 1, Jokimäen Maijan 1757-1813 jälkeläiset

11.5.2018
Herranen Kimmo
Kuinka rakensin gaselliyrityksen. Myyntijohtajan vuosi

11.5.2018
Mattila Pekka
Otollinen tilaisuus. Miten tarttua muutokseen

11.5.2018
Sarasvuo Jari - Jarla Pertti
Myynnin korkeajännitys. Ensikontakteista elinikäiseen kumppanuuteen

11.5.2018
Edwards Betty
Värit. Luovan maalaamisen opas

11.5.2018
Lankinen Paavo ym.
Kehitä osaamista - hyödynnä kokemusta

11.5.2018
Carlsson Maria - Järvinen Kati
Mielekäs työ - uuden ajan uraopas

11.5.2018
Laine Kalle
Myynti on rikki. B-to-B-myynnin uusi aika

11.5.2018
Pinckney Callan
Callanetics ekstra. Ihannevartalo 30 päivässä

11.5.2018
Rantanen Jarkko
Tunteella! Voimaa tekemiseen

11.5.2018
Cederberg Maarit
Eränkävijän keittokirja. Ruokia riistasta, kalasta, sienistä ja marjoista

11.5.2018
Wilson William A.
Kalevala ja kansallisuusaate

11.5.2018
Rossiter Mike
The Spy Who Changed the World [Klaus Fuchs]

11.5.2018
Johannesson Lena &al (eds.)
Images in Arts and Sciences. Selected Papers from a Conference Held by the Royal Society of Arts and Sciences in Göteborg, 13-14 October 2004

11.5.2018
Ala-Huikku Jarkko
Marko Yli-Hannuksela. Master Sporta

5.5.2018
Hentilä Marjaliisa
Ykkösen henki. PAM - Helsingin Kauppatyöntekijät ry sata vuotta 1907-2007

5.5.2018
Salonen Torsti
Puusta pitkälle. Lohjan Paperi 1906-1996

5.5.2018
Leppänen Kari
Röörimiehistä putkiasentajiksi 1899-1999. 100 vuotta ay-toimintaa [Helsingin Putkimiehet os. 390]

5.5.2018
Mäkelä Reino
Lahden Seurakunnan Pojat - aikansa ilmiö

4.5.2018
Heinonen Jouko
Unohdettu maakunta. Päijät-Hämeen synty, valloitus, unohdus ja uuden nousun alku [Päijät-Häme I]

4.5.2018
Raine Adrian
The Anatomy of Violence. The Biological Roots of Violence

4.5.2018
Selovuori Jorma (toim.)
Kesäranta

4.5.2018
Lönnqvist Bo
En finsk adelssläkts öden. Standertskjöld - Standertskjöld-Nordenstam

3.5.2018

RIL 126-2009. Rakennuspohjan ja tonttialueen kuivatus

3.5.2018

RIL 201-2-2011. Suunnitteluperusteet ja rakenteiden kuormat : eurokoodit EN 1991-1-2, EN 1991-1-5, EN 1991-1-6, EN 1991-1-7, EN 1991-3 ja EN 1991-4

3.5.2018

RIL 205-1-2007. Puurakenteiden suunnitteluohje : eurokoodi EN 1995-1-1

3.5.2018

RIL 249-2009. Matalaenergiarakentaminen. Asuinrakennukset

3.5.2018

RIL 205-2-2007. Puurakenteiden suunnitteluohje : eurokoodi EN 1995-1-2

3.5.2018

RIL 245-2008. Pienet savupiiput : suunnittelu-, rakentamis- ja huolto-ohje

3.5.2018

RIL 248-2008. NR-kattorakenteen jäykistyksen suunnittelu

3.5.2018

RIL 206-2010. Muurattujen rakenteiden suunnitteluohje.Eurokoodi EN 1996-1-1 ja taulukkomitoitus palotilanteessa

3.5.2018
Kautia Lauri - Seppälä Raimo
Tampere keväästä kevääseen

1.5.2018
Foster Helen
Helppo dieetti. Laihduta arkisin, herkuttele viikonloppuisin

1.5.2018
Aaltonen Markus
Ameriikan Antti

1.5.2018
Arponen Antti O. - Miettinen Reijo
Enso. Jääsken pitäjän teollisuuskeskuksen elämää 1800-luvulta syksyyn 1944

1.5.2018
Vappula Kari
Rientäkää, älkää pysähtykö. Laitosdiakoniaa 70 vuotta Viipurissa ja 70 vuotta Lahdessa

1.5.2018
Pitkänen Matti A. - Pitkänen Ilkka
Poromiehet. The Lapps and their Reindeer

1.5.2018
Vainio Hannu
Metsänhoitajana Lapissa. Muistelmia ja kokemuksia ajalta 1931-1991

1.5.2018
Ilaskivi Raimo
Kolme elämää. Ajatuksia menneestä aikajanasta ja tulevasta

1.5.2018
Kauppinen Jari-Veikko
Elämänkoulun ylioppilas. Jari Veikko Tapio Kauppisen nuoruuden tarina

1.5.2018
Haavio Jaakko
Kun nuoruuden aika on ruusuinen

1.5.2018
Puintila Lauri
Kaappari Lamminparras. Suomen ensimmäisen konekaappauksen tarina

30.4.2018
Veijola Soile - Jokinen Eeva
Voiko naista rakastaa? Avion ja eron karuselli

30.4.2018
Piiroinen-Backman Outi (toim.)
Miina Sillanpään bibliografia

30.4.2018
Mäkelä Matti
Suomen kunnaat. Pamfletti muistojen maan tulevaisuuden puolesta

30.4.2018
Littunen Teuvo
Olof Lagercrantzin lyriikan kehityslinjat. Runoanalyysejä

30.4.2018
Valtasaari Antero ym (toim.)
Kansakoulu 1866/1966

30.4.2018
Harju Hannu
Ylioppilasteatteri 1976-96. Liikkeen lipunkantajasta yksilölliseen hurmokseen

30.4.2018
Terä Matti V. - Tervasmäki Vilho
Puolustushallinnon perustamis- ja rakentamisvuodet 1918-1939 [Puolustusministeriön historia I]

30.4.2018
Myyryläinen Marja
Etelä-Savon koulutuksen kuntayhtymä 50 vuotta

30.4.2018
Saukkonen Pasi
Suomi, Alankomaat ja kansallisvaltion identiteettipolitiikka. Tutkimus kansallisen identiteetin poliittisuudesta, empiirinen sovellutus suomalaisiin ja hollantilaisiin teksteihin

30.4.2018

Musta kaarti muistelee. Tamperelaisten kirjapainoveteraanien kertomaa

30.4.2018

Siviilitoimituskunta - Sisäasiainministeriö 1869-1969

30.4.2018
Rushton Julian
Elgar: 'Enigma' Variations

30.4.2018
Nummenmaa Liisa
The Uses of So, Al So and As in Early Middle English

28.4.2018
Ignatius Hannes
Sortovuosista itsenäisyyteen. Muistelmia

28.4.2018
Hernberg Eira
Aurinkosydän. Kaisu Virkkunen - ajattelun ja kasvatuksen taiteilija

28.4.2018
Keskisarja Teemu
Vihreän kullan kirous. G.A. Serlachiuksen elämä ja afäärit

28.4.2018
Halsti Wolf H.
Lapin sodassa. JR 11:n mukana Oulusta Kaaresuvantoon

28.4.2018
Pentikäinen Mikael
Luottamus

28.4.2018
Jantunen Saara
Infosota

28.4.2018
Kannisto Päivi - Salenius Bo-Magnus - Sigfrids Camilla
Johtamisen pakolliset kuviot

27.4.2018
Repo Ville - Nousiainen Reima (toim.)
Jyväskylä. Suomalaisen kulttuurin ja teollisuuden kaupunki

27.4.2018
Siirala Martti - Kulonen Sirpa
Syvissä raiteissa. Kansallisen itsetunnon matka

27.4.2018

Savonlinnan lyseo ja sen seuraajakoulut 100 vuotta 1884-1984

27.4.2018

Tampereen Komediateatteri 20 v. Komediateatterin ensimmäiset 20 vuotta kuvina

27.4.2018
Kuusi Sakari
Hollolan pitäjän historia I-II (2. yhdistetty ja korjattu painos)

27.4.2018
Nygren Harri M.O.
Sotaan Suojärveltä. Erillinen Pataljoona 10:n taistelujen tie Talvisodassa 1939-40

27.4.2018
Knight Lorna
Ompele, saumaa, sovita. Opi ompelemaan vaatteita

27.4.2018
Suomi Juhani (toim.)
Urho Kekkosen päiväkirjat 4. 1975-1981

27.4.2018
Landström Eeles
Elämäni otekorkeuksia

27.4.2018
Väätäinen Juha
Kierros vielä

27.4.2018
Peltonen Berit ym.
Nordiska nätverk. Alla tiders affärssvenska

27.4.2018
Pölkky-Pieskä Leila
Kudo kangasta

27.4.2018
Zilliacus Benedict
Wilhelm Wahlforss. Benedict Zilliacus kertoo Wärtsilän voimamiehestä

27.4.2018
Hämäläinen Anne
Romanssi

25.4.2018
Erävuori Mikael - Pakkanen Jukka
F.C.Honka

25.4.2018
Hangasmaa Leena
Sivistyksen kaari. Mikkelin kesäyliopisto 1970-2016

25.4.2018
Arponen Antti O.
Luovutetun Karjalan urheilu

25.4.2018
Virtaranta Pertti
Tyrvään murrekirja

25.4.2018
Kemppinen Ivar ym. (toim.)
Valamo. Historiaa ja kuvia Laatokan luostarisaarilta

25.4.2018
Elo Mikko
Lentosotakoulun historia 1981-2014. Ilmasotakoulusta lentosotakouluksi

24.4.2018
Ritokangas Kalle A. - Järviö Jouko K. (toim.)
50-vuotias Haapamäen yhteiskoulu. Muistojulkaisu koulun vaiheista 1907-1957

Finn-Scholar - Tietokirjoja.fi

Kirjakauppaa jo vuodesta 1995

Nopeat toimitukset: käsittelemme tilaukset joka päivä (myös viikonloppuisin) ja postitamme kirjoja joka arkipäivä

KATSO MYÖS: UUTUUSLUETTELOSTAMME KIRJOJA TÄNÄÄN ERITTÄIN EDULLISESTI!

LÄHETYSKULUT:

postimaksuluokka 1 - 2 = 3,95 €

postimaksuluokka 4 - 5 = 4,95 €

postimaksuluokka 8 - 10 = 5,95 €

Kahden tai useamman kirjan lähetyskulut yhteensä 5,95 €

Lähetyskulut pakettiautomaattiin aina 5,95 €

Toimitamme kirjoja vain Suomeen (paitsi erikseen sovittaessa).  No deliveries outside Finland

 

MAKSUTAVAT:

1) Ennakkolasku

2) Lasku lähetyksen mukana tai laskutusosoitteeseen: kirjastot ja laitokset; vakioasiakkaat ja muut yksityiset sopimuksen mukaan

3) Kirjastoille ja laitoksille myös verkkolasku. Verkkolaskua varten tarvitsemme seuraavat tiedot: Y-tunnus, verkkolaskuosoite, verkkolaskuoperaattori
 

Jos paperilasku lähetetään eri osoitteeseen laskutuslisä on 1,50 €


Kirjan/kirjojen mukana tulee aina eritelty lasku / kuitti maksusuorituksesta.

Voit tilata myös suoraan meiltä, sähköpostitse tai puhelimella.

Jos tilauksesi Antikvaarista on edennyt loppuun asti ilman ongelmia, saat HETI automaattisen tilausvahvistuksen.
Lähetämme laskun/maksutiedot AINA vuorokauden sisällä tilauksesta. Jos et ko. ajan kuluessa saa meiltä ennakkolaskua (tai tietoa kirjan postittamisesta), ota yhteys sähköpostitse tai puhelimella.

Kirjoilla on normaali palautusoikeus. Ennen palautusta ota kuitenkin yhteys asiasta sopimiseksi joko puhelimitse tai sähköpostilla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Toimitustavat:

KATSO MYÖS: UUTUUSLUETTELOSTAMME KIRJOJA TÄNÄÄN ERITTÄIN EDULLISESTI!

LÄHETYSKULUT:

postimaksuluokka 1 - 2 = 3,95 €

postimaksuluokka 4 - 5 = 4,95 €

postimaksuluokka 8 - 10 = 5,95 €

Kahden tai useamman kirjan lähetyskulut yhteensä  5,95 €

Lähetyskulut pakettiautomaattiin aina 5,95 €

Nopeat toimitukset: käsittelemme tilaukset joka päivä (myös viikonloppuisin) ja postitamme kirjoja joka arkipäivä

Toimitamme kirjoja vain Suomeen (paitsi erikseen sovittaessa).  No deliveries outside Finland

MAKSUTAVAT:

1) Ennakkolasku

2) Lasku lähetyksen mukana tai laskutusosoitteeseen: kirjastot ja laitokset; vakioasiakkaat ja muut yksityiset sopimuksen mukaan

3) Kirjastoille ja laitoksille myös verkkolasku. Verkkolaskua varten tarvitsemme seuraavat tiedot: Y-tunnus, verkkolaskuosoite, verkkolaskuoperaattori

Jos paperilasku lähetetään eri osoitteeseen laskutuslisä on 1,50 €


Kirjan/kirjojen mukana tulee aina eritelty lasku / kuitti maksusuorituksesta.

Voit tilata myös suoraan meiltä, sähköpostitse tai puhelimella.

Jos tilauksesi Antikvaarista on edennyt loppuun asti ilman ongelmia, saat HETI automaattisen tilausvahvistuksen.
Lähetämme laskun/maksutiedot AINA vuorokauden sisällä tilauksesta. Jos et ko. ajan kuluessa saa meiltä ennakkolaskua (tai tietoa kirjan postittamisesta), ota yhteys sähköpostitse tai puhelimella.

Kirjoilla on normaali palautusoikeus. Ennen palautusta ota kuitenkin yhteys asiasta sopimiseksi joko puhelimitse tai sähköpostilla.



Erikoistumisalue:

Ajankohtaista:
18.5.2018 10:43:06

HUOM! Lähetämme aina maksutiedot viimeistään vuorokauden kuluessa. Jos et saa tietoja tarkista roskapostikansio; jos et löydä viestiä sieltäkään, soita 050 300 7342