Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kirjavaari

Järvenpää

Yhteystiedot

kirjavaari@gmail.com

Y-tunnus

2955624-8

Aukiolo

Olemme sulkeneet kivijalkaliikkeemme 23.1.2021. Verkkokaupan varasto on avoinna vain erikseen ilmoitettuina ajankohtina. Ota yhteyttä sähköpostitse!

Toimitusvaihtoehdot

 • Toimitus Suomeen

  Toimituskulut € 5,90

  Ilmainen toimitus yli € 100,00 tilauksiin!

  Toimitustapa riippuu tilauksen koosta ja painosta. Voit esittää kauppiaalle toiveita toimitustavasta viestikentän kautta.

 • Ulkomaat

  Toimituskulut vahvistetaan tilauksen jälkeen.

  Ulkomaan toimitus

Maksuvaihtoehdot

 • Ennakkomaksu

  Tilisiirto ennen toimitusta. Maksuohjeet saapuvat tilausvahvistuksessa tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Tietoa kauppiaasta

Kirjavaari on Järvenpäässä sijaitseva antikvariaatti joka myy käytettyjä kirjoja, lehtiä ja elokuvia verkossa. Voit seurata kirjapuodin ja sen kauppiaan Kirjafriidun ajankohtaisia kuulumisia sekä tuoteuutuuksia Facebook-sivulla Kirjavaari, tai Instagramissa @kirjavaaridivari

Kauppiaan toimitusehdot

Lähetämme tilaukset Postin välityksellä. Toimituskulut Suomessa 5,90€ lähetyksen koosta riippumatta. Ulkomaan tilaukset käsitellään erikseen ja kulut määräytyvät Postin ajankohtaisen hinnaston mukaisesti. Tilaus on mahdollista myös noutaa varastolta erikseen sovittuna ajankohtana ja suorittaa maksu samalla. Maksutapoina käyvät noutaessa käteinen, MobilePay tai ennakkomaksu tilisiirtona. !!HUOM!! Tilausten käsittelyssä, toimituskulujen ilmoittamisessa, postituksissa sekä viesteihin ja sähköposteihin vastaamisessa saattaa ilmetä muutaman päivän viiveitä yrittäjän vanhempainvapaan vuoksi.


Maksutavat postitettaessa:

Ennakkomaksu: Kun maksusuoritus on saapunut tai saamme kuitista kopion sähköpostiin, lähetämme tilauksen pikimmiten.

Lasku: Vain yrityksille ja yleishyödyllisille toimijoille (esim. kirjastot, järjestöt, oppilaitokset). Toimi näin: Valitse maksutavaksi ennakkomaksu ja tee tilaus. Pyydä laskutusta erikseen sähköpostilla. Laskua varten tarvitsemme organisaation nimen ja osoitteen sekä postin saapumisilmoitusta varten käytössä olevan matkapuhelinnumeron.

Otathan yhteyttä sähköpostitse, mikäli tilauksessa on epäselvyyttä tai sinulla on muuta kysyttävää tai erityistoiveita.

Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA 3.4.2022 Kirjavaarin toiminnassa on poikkeuksia yrittäjän vanhempainvapaan aikana. Seuraavat muutokset pätevät:


-Verkkokauppa postituksineen toimii normaalisti, joskin parin päivän viivästyksiä tilausten käsittelyssä ja viesteihin vastaamisessa saattaa ilmetä. Palvelen teitä niin pian kuin kykenen!


-Tilausten noutaminen varastolta on mahdollista vain erikseen ilmoitettuina aukiolopäivinä.


-Toistaiseksi en voi ostaa tai ottaa vastaan lainkaan uusia kirjoja.


-Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksiin tai muihin käytännön asioihin liittyen, tavoitat minut edelleen helpoiten sähköpostilla kirjavaari@gmail.com


-Muut ajankohtaiset tiedotteen ja muutokset löytyvät toistaiseksi Facebook-sivulta Kirjavaari, tai Instagramissa @kirjavaaridivari


Lukemisiin ja palaillaan taas!


Armain terveisin, Kirjafriidu perheineen

Tiedot päivitetty 4/6/2022

Kauppiaan uusimmat tuotteet

Katso kaikki

Etsi kauppiaita

Antikvaarissa toimii lukuisia antikvaaristen tuotteiden kauppiaita. Voit etsiä listasta tiettyä antikvariaattia ja kauppiasta kirjoittamalla hakukenttään tai selaamalla listaa sivulla alaspäin. Valitse listasta kauppias avataksesi tarkemmat tiedot kauppiaasta. Kappiaan tiedoista voi helposti tarkistaa kauppiaan yhteystiedot, antikvariaatin sijainnin mahdollista tilauksen noutoa varten tai toimitusehdot, jotka ovat kauppiaskohtaisia. Kauppiaan tiedoista pääsee selaamaan kauppiaskohtaisesti myös viimeksi lisättyjä tuotteita. Näkymä avautuu hakukoneeseen, jossa voi halutessaan tarkentaa hakuehtoja.

Antikvaari.fi

Etusivu

Asiakaspalvelu

Kirjailijat

Kirjasarjat

Kampanjat

Isänpäivä

Joulu

Hae tuotteita

Kirjaverkko Oy © 2022