Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Computer science

Antikvaari on nettidivari, joka erikoistuu käytettyihin ja uusiin tietojenkäsittelytieteen kirjoihin. Meillä voit helposti ja kätevästi ostaa haluamiasi kirjoja tietotekniikan maailmasta.

Antikvaarissamme tarjoamme laajan valikoiman kirjallisuutta tietojenkäsittelytieteestä. Olipa etsimäsi kirja aiemmasta vuosikymmenestä tai uusin julkaisu, meillä on varmasti jotain tarpeisiisi sopivaa. Olemme erikoistuneet erityisesti käytettyihin kirjoihin, joten voit löytää harvinaisempia ja hankalammin saatavilla olevia teoksia kokoelmastamme.

Tietokoneiden ja ohjelmistojen rapidisti muuttuvassa maailmassa vanhojen ja klassikkojen kirjojen arvo ja merkitys säilyvät. Siksi tarjoamme asiakkaillemme myös antikvariaattiosaston, josta löydät kiehtovia ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaita kirjoja tietotekniikasta ja tietojenkäsittelytieteestä.

Kirjavalikoimamme päivittyy jatkuvasti, kun uusia teoksia julkaistaan. Saat meiltä uusimmat alan kirjat, joiden avulla voit pysyä ajan tasalla tietotekniikan nopeasti kehittyvistä trendeistä. Olitpa opiskelija, harrastelija tai ammattilainen, meiltä löydät varmasti kiinnostavaa luettavaa ja lähdemateriaalia.

Tervetuloa Antikvaariin - nettidivariin ja antikvariaattiin yhdessä paketissa! Tutustu laajaan valikoimaamme käytettyjä ja uusia tietojenkäsittelytieteen kirjoja ja tee ostoksia helposti ja turvallisesti verkossa. +

Kirjailijat

Teokset

Ladataan...