Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Valitut teokset

Hippokrates

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Valitut teokset

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Valitut teokset" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Kustannus Oy Duodecim

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9523602276

9789523602274

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

Teokset. Valikoimat, suomi

Esittely

Hippokrates, ”lääketieteen isä”, oli jo antiikin aikana legendaarinen hahmo ja lääkärien esikuva. Hänen nimissään säilyneet kirjoitukset vievät meidät 2 400 vuoden takaisiin käsityksiin sairauksien syistä ja hoitokeinoista. Samalla ne vievät meidät elämän perusasioiden äärelle. Ne kertovat ihmisen halusta ymmärtää oman kehonsa rakenteita ja toimintaa sekä kehon suhdetta ympäröivään maailmaan. Ne kertovat myös ihmisen halusta käyttää tätä ymmärrystä kärsimyksen lievittämiseen ja hyvinvoinnin tavoitteluun. Hippokraattisen lääketieteen vaikutus näkyy yhä esimerkiksi siinä valtavassa määrässä lääketieteellistä sanastoa, jonka olemme antiikin kreikan- ja latinankielisiltä kirjoittajilta perineet. Myös lääkärin rooli, lääkäriin kohdistuvat odotukset ja lääkärintyön pulmatilanteet ovat pysyneet hätkähdyttävän samankaltaisina. Tähän kirjaan on ensimmäisen kerran suomennettu edustava valikoima Hippokrateen keskeisiä kirjoituksia. Suomennokset on tehty asiantuntevasti suoraan kreikankielisestä alkutekstistä. Kirjoitusten taustoja avataan johdanto-osissa ja selityksissä.

Aiheet

Hippokrates.

lääketiede

lääketieteellinen etiikka

sairaudet

syyt

hoito

History of Medicine.