Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Tiedot

Julkaisija

Otava

Vuosi

2011

Kieli

suomi

Sivut

-

Sidosasu

-

Tuoteryhmät

-

Teemat

e-kirjat, romaanit, viihdekirjallisuus, perheromaanit, tarinat, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Aiheet

Korpelainen, Tepa, fikt., Inka, 2010-luku, Ellibs, perinnöt, maallemuutto, matkailuyritykset, perustaminen, riidat, sisarukset, suvut, vieraantuminen, aviopuolisot, uskottomuus, yrittäjät, opettajat, kylät, Pohjois-Karjala

Teoksen yleistiedot

Railo

Virpi Hämeen-Anttila

Otava • 2011

ISBN: 9789511257066

Esittely

Mukaansatempaava romaani miehestä ja vaimosta, joiden liittoon unelmat ja menneisyys lyövät halkeaman. Teppo Korpelainen eli Tepa on jäänyt työttömäksi IT-firmasta. Yllättäen hän kuulee saaneensa perinnöksi isältä talon ja reilusti maata sekä metsää Pohjois-Karjalasta. Tepa päättää jättää elämän pääkaupungissa ja lähteä perustamaan matkailualan yritystä perintömaille. Opettajavaimo Inka ei ole päätöksestä innoissaan, mutta hänen täytyy ottaa omakseen miehen unelma. Muuton jälkeen Inka ja perheen tytär Kukka näkevät Tepaa yhä harvemmin. Mies järjestelee bisneksiä kaverinsa Jannen kanssa, eikä hänen tiivis yhteistyönsä Jannen tyttären Kian kanssa helpota Inkan oloa. Lisää kitkaa aiheuttavat Tepan sisarukset, joita kohtaan Tepa hautoo leppymätöntä vihaa. Miehensä kiellosta huolimatta Inka tutustuu heihin ja kuulee sukutarinan toisen puolen. Hänen edessään on valinta kahden totuuden ja kahden elämäntavan välillä.Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

Tuotteet

Teosta "Railo" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotukset perustuvat esitetyn tuotteen nimeen, tekijään tai tuoteryhmään.

Antikvaari.fi

Etusivu

Asiakaspalvelu

Kirjailijat

Kirjasarjat

Kirjallisuuspalkinnot

Finlandia

Hae tuotteita

Kirjaverkko Oy © 2022