Herkullisten ruokien ja tarinoiden Toscana
Marita Joutjärvi
Tuote ei saatavilla
Herkullisten ruokien ja tarinoiden Toscana
Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!
Haetaan tuotteita...
Teosta "Herkullisten ruokien ja tarinoiden Toscana" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.
Samankaltaiset tuotteet
Haetaan...
Tiedot
Kustantaja/julkaisija
Readme.fi
Sidosasu
Sidottu, kuvakannet
ISBN
9523211889
9789523211889
Tuoteryhmät
Ei tiedossa
Kieli
suomi
Muut tekijät
Alkuperäinen nimi
-
Esittely
Kaikki alkoi rakkaudesta ja ikuisesta nälästä Italiaan, sen ihmisiin, maisemiin ja keittiöön. Vittoriolla on tietenkin jo synnyin etuna kotikaupunkinsa, upea Firenze. Hämeen kasvatilla Maritalla taas sykkii sisäinen intohimo italialaista ruokaa sekä maan elämäntyyliä kohtaan. Kun nämä kaksi sitten kohtasivat, alkoi tarinoiden kerronta, yhdessä kokkaaminen, ystävien kestitseminen italialaittain ja pikkuhiljaa myös ajatus yhteisestä "lapsesta". Kirjasta, johon voitaisiin kerätä Vittorion suvun ihania toscanalaisia reseptejä kaikkien suomalaiskokkienkin toteutettaviksi. Tässä se nyt on kädessäsi: kymmeniä hupaisia, liikuttavia ja surullisiakin tarinoita, vanhojen albumien aarteita, juttuja italialaisista tavoista ja tottumuksista sekä lähes 70 reseptiä herkullisine ruokakuvineen. Kaikki ohjeet pohjautuvat Toscanassa nautittuihin ruokakokemuksiin, aina keskiajalta näihin päiviin asti. Mikä parasta, joka ikinen ohje onnistuu varmasti lähikaupan aineksista. Vittorio Giannini on sukujuuriltaan vahvasti toscanalainen, mutta nyt jo enemmän kuin toinen jalka juurtuneena Suomen maaperään. Vittorion pitkä työkokemus matkailualalta, antiikin ja perinteiden saralta luo mielenkiintoisen taustan kirjan historian tarinoille. Pitkään ruokalehtien ja -kirjojen maailmassa työskennellyt Marita Joutjärvi ei puolestaan päästä käsistään keskeneräisiä ohjeita. Hurmaavien ruokakuvien kameratyön takana on valokuvaaja Satu Nystöm ja näyttävästä taitosta vastaa graafikko Nea Ivars. Käykää peremmälle, kuunnelkaa tarinoita, astukaa keittiön kautta pöytään ja nauttikaa! Buon appetito!