Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Herkullisten ruokien ja tarinoiden Toscana

Marita Joutjärvi

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Herkullisten ruokien ja tarinoiden Toscana

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Herkullisten ruokien ja tarinoiden Toscana" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Readme.fi

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9523211889

9789523211889

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kaikki alkoi rakkaudesta ja ikuisesta nälästä Italiaan, sen ihmisiin, maisemiin ja keittiöön. Vittoriolla on tietenkin jo synnyin etuna kotikaupunkinsa, upea Firenze. Hämeen kasvatilla Maritalla taas sykkii sisäinen intohimo italialaista ruokaa sekä maan elämäntyyliä kohtaan. Kun nämä kaksi sitten kohtasivat, alkoi tarinoiden kerronta, yhdessä kokkaaminen, ystävien kestitseminen italialaittain ja pikkuhiljaa myös ajatus yhteisestä "lapsesta". Kirjasta, johon voitaisiin kerätä Vittorion suvun ihania toscanalaisia reseptejä kaikkien suomalaiskokkienkin toteutettaviksi. Tässä se nyt on kädessäsi: kymmeniä hupaisia, liikuttavia ja surullisiakin tarinoita, vanhojen albumien aarteita, juttuja italialaisista tavoista ja tottumuksista sekä lähes 70 reseptiä herkullisine ruokakuvineen. Kaikki ohjeet pohjautuvat Toscanassa nautittuihin ruokakokemuksiin, aina keskiajalta näihin päiviin asti. Mikä parasta, joka ikinen ohje onnistuu varmasti lähikaupan aineksista. Vittorio Giannini on sukujuuriltaan vahvasti toscanalainen, mutta nyt jo enemmän kuin toinen jalka juurtuneena Suomen maaperään. Vittorion pitkä työkokemus matkailualalta, antiikin ja perinteiden saralta luo mielenkiintoisen taustan kirjan historian tarinoille. Pitkään ruokalehtien ja -kirjojen maailmassa työskennellyt Marita Joutjärvi ei puolestaan päästä käsistään keskeneräisiä ohjeita. Hurmaavien ruokakuvien kameratyön takana on valokuvaaja Satu Nystöm ja näyttävästä taitosta vastaa graafikko Nea Ivars. Käykää peremmälle, kuunnelkaa tarinoita, astukaa keittiön kautta pöytään ja nauttikaa! Buon appetito!

Aiheet

ruokaohjeet

ruokakulttuuri

Italia

Toscana

ruokaperinne

juhlaperinne