Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

A cultural history of food. Vol. 3, In the renaissance

Ken Albala

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

A cultural history of food. Vol. 3, In the renaiss...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "A cultural history of food. Vol. 3, In the renaissance" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Sven Boman : Thomas Rosenberg

Sidosasu

ISBN

0857850253

9780857850256

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

englanti

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

s:948:"Food and attitudes toward it were transformed in Renaissance Europe. The period between 1300 and 1600 saw the discovery of the New World and the cultivation of new foodstuffs, as well as the efflorescence of culinary literature in European courts and eventually in the popular press, and most importantly the transformation of the economy on a global scale. Food became the object of rigorous investigation among physicians, theologians, agronomists and even poets and artists. Concern with eating was, in fact, central to the cultural dynamism we now recognize as the Renaissance. A Cultural History of Food in the Renaissance presents an overview of the period with essays on food production, food systems, food security, safety and crises, food and politics, eating out, professional cooking, kitchens and service work, family and domesticity, body and soul, representations of food, and developments in food production and consumption globally.";

Aiheet

Food.

Social aspects.

History.

Food habits.

ruoka

ruokakulttuuri

kulttuurihistoria

renessanssi

ravintovarat

maataloustuotanto

kauppa

ruokaturva

yhteiskunnalliset vaikutukset

juhlaperinne

kokit

keittiöt

perhe

koti

terveyskäsitykset

uskomukset

maalaustaide

History