Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Päiväperhoset Suomen luonnossa

Dick Forsman

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Päiväperhoset Suomen luonnossa

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Päiväperhoset Suomen luonnossa" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Otava

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9511200399

9789511200390

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Uudentyyppinen, maastokäyttöön soveltuva tunnistamisopas vasta-alkajille ja kokeneille harrastajille Opas johdattaa uudenlaiseen tapaan harrastaa ja tarkkailla perhosia maastossa pyydystämättä ja tappamatta niitä. Kirjassa esitellään noin 60 maassamme säännöllisesti nähtävää päiväperhosta sekä parikymmentä harvinaisempaa. Uudet, tätä kirjaa varten otetut valokuvat esittelevät perhoset luonnollisessa ympäristössään. Useimmista lajeista on valokuva sekä siipien ylä- että alapinnalta, ja erityistuntomerkit on osoitettu nuolilla. Tiiviistä tekstistä selviävät tuntomerkit eri lajien, sukupuolten ja sukupolvien tunnistamiseksi sekä uusimmat tiedot levinneisyydestä, elinympäristöstä ja lentoajoista. Dick Forsman on luontotoimittaja, valokuvaaja ja taiteilija sekä tunnettu ornitologi ja perhosharrastaja. Kirjan kuvituksesta vastaava Olli Vesikko on atk-suunnittelijan toimensa ohella aktiivinen luontoharrastaja ja valokuvaaja.