Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu
Django Unchained - Lännen elokuvat vuodelta 2012 ohjaus Quentin Tarantino pääosissa Jamie Foxx -Samuel L. Jackson - ja Leonardo DiCaprio - Christoph Waltz. | Antikvaari Kirja- ja Lehtilinna / Raimo Kreivi | Osta Antikvaarista - Kirjakauppa verkossa

Paina suurentaaksesi kuva

Django Unchained

Lännen elokuvat vuodelta 2012 ohjaus Quentin Tarantino pääosissa Jamie Foxx -Samuel L. Jackson - ja Leonardo DiCaprio - Christoph Waltz.

Kunto

Käytetty - hyvä (K3)

Saatavilla

1 kpl

Kauppias

Antikvaari Kirja- ja Lehtilinna / Raimo Kreivi, Kuopio17 palautetta

Hinta

8,00 €

Selaa kauppiaan valikoimaa

Tuotetiedot

Tuoteryhmä

-

ISBN

-

Kieli

suomi teksti

Kustantaja/julkaisija

Sony

Paino-/julkaisuvuosi

2013

Painos

-

Sidosasu

Kansio

Sivumäärä

-

Alkuteos

-

Tuotteen lisätiedot

Django Unchained sijoittuu Yhdysvaltain etelävaltioihin juuri sisällissodan syttymistä edeltäville vuosille. Elokuvan pääosassa nähdään Oscar-voittaja Jamie Foxx Django-nimisenä orjana, jonka hurja historia edellisten omistajien alaisuudessa heittää hänet samalle polulle saksalaissyntyisen palkkionmetsästäjän Dr. King Schultzin (Oscar-voittaja Christoph Waltz) kanssa. Schultz on murhanhimoisten Brittlen veljesten jäljillä, ja vain Django voi johdattaa hänet heidän luokseen. Epätavallisia keinoja kaihtamaton Schultz hankkii Djangon itselleen ja lupaa vapauttaa tämän, kunhan Brittlen sakki on napattu ? elävänä tai kuolleena. Onnistuneen ajojahdin jälkeen Schultz pitää lupauksensa ja vapauttaa Djangon, mutta miehet päättävätkin jatkaa matkaa yhdessä, ja Schultz ryhtyy metsästämään etelän etsityimpiä rikollisia Django rinnallaan. Djangolla on kuitenkin vain yksi tavoite: etsiä ja pelastaa Broomhilda (Kerry Washington) - hänen vaimonsa, jonka orjakauppa on häneltä kauan sitten riistänyt.
Tuotetietoja muokattu viimeksi 3/3/2021.

Kauppias: Antikvaari Kirja- ja Lehtilinna / Raimo Kreivi

Kuopio

5/5

Kauppiaan toimitusehdot

Toimituskulut ilmoitamme kun vahvistamme teidän tilauksenne.


Ennakkomaksu, tai nouto liikkeestä (käteinen, kortti, mobilepay). Ilmoitamme sähköpostitse tilaustiedot (saatavuuden, hinnan, toimituskulut ja tilinumeron). Maksun saavuttua postitamme tilauksen. Pidämme kirjoja varattuina kymmenen vuorokautta tilausvahvistuksesta, jonka jälkeen ne palautuvat myyntiin.

Toimitusvaihtoehdot

  • Toimitus Suomeen

    Toimituskulut vahvistetaan tilauksen jälkeen.

    Toimitustapa riippuu tilauksen koosta ja painosta. Voit esittää kauppiaalle toiveita toimitustavasta viestikentän kautta.

Maksuvaihtoehdot

  • Ennakkomaksu

    Tilisiirto ennen toimitusta. Maksuohjeet saapuvat tilausvahvistuksessa tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Osta Lännen elokuvat vuodelta 2012 ohjaus Quentin Tarantino pääosissa Jamie Foxx -Samuel L. Jackson - ja Leonardo DiCaprio - Christoph Waltz. : Django Unchained Antikvaarista hintaan 8,00 €

Lisää tuotteita kauppiaalta Antikvaari Kirja- ja Lehtilinna / Raimo Kreivi

Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Selaa kauppiaan valikoimaa

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotukset perustuvat esitetyn tuotteen nimeen, tekijään tai tuoteryhmään.