Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu
Fast & Furious 6 - Toiminta vuodelta 2013 ohjaus Justin Lin pääosissa Dwayne Johnson - Paul Walker ja Vin Diesel. | Antikvaari Kirja- ja Lehtilinna / Raimo Kreivi | Osta Antikvaarista - Kirjakauppa verkossa

Paina suurentaaksesi kuva

Fast & Furious 6

Toiminta vuodelta 2013 ohjaus Justin Lin pääosissa Dwayne Johnson - Paul Walker ja Vin Diesel.

Kunto

Käytetty - hyvä (K3)

Saatavilla

1 kpl

Kauppias

Antikvaari Kirja- ja Lehtilinna / Raimo Kreivi, Kuopio17 palautetta

Hinta

8,00 €

Selaa kauppiaan valikoimaa

Tuotetiedot

Tuoteryhmä

-

ISBN

-

Kieli

suomi teksti

Kustantaja/julkaisija

Universal

Paino-/julkaisuvuosi

2013

Painos

-

Sidosasu

Kansio

Sivumäärä

-

Alkuteos

-

Tuotteen lisätiedot

Fast & Furious -sarjan kuudennessa osassa Vin Dieselin, Paul Walkerin ja Dwayne Johnsonin johtama tähtikaarti on taas koolla! Mukana ovat edellisistä osista tutut Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Chris "Ludacris" Bridges, Elsa Pataky sekä sarjan tulokkaat Luke Evans ja Gina Carano. Domin (Diesel), Brianin (Walker) ja muun tiimin edellisen Rio de Janeiron -keikan jälkeen sankarit ovat hajautuneet ympäri maailmaa. Keikasta tienatut 100 miljoonaa dollaria eivät paljon lohduta, kun he joutuvat elämään maanpaossa. Samaan aikaan Hobbs (Johnson) on jahdannut tappavan taitavista ajajista koostuvaa ryhmää 12 maassa. Hobbs on huolissaan tuhoista, joita ryhmä voi saada aikaan, ja pyytää Domilta apua. Hobbsin etsimän organisaation pääjehu (Evans) on entinen erikoisjoukkojen sotilas, ja tämän oikeana kätenä toimii Domin ex-rakkaus Letty (Rodriguez), jonka on luultu kuolleen. Ainoa tapa pysäyttää rikolliset on voittaa heidät ajamalla, joten Hobbs pyytää Domia kokoamaan huippuajajien eliittitiiminsä tällä kertaa Lontooseen. Palkaksi heille luvataan täysi armahdus, joka mahdollistaisi paluun kotiin.
Tuotetietoja muokattu viimeksi 3/3/2021.

Kauppias: Antikvaari Kirja- ja Lehtilinna / Raimo Kreivi

Kuopio

5/5

Kauppiaan toimitusehdot

Toimituskulut ilmoitamme kun vahvistamme teidän tilauksenne.


Ennakkomaksu, tai nouto liikkeestä (käteinen, kortti, mobilepay). Ilmoitamme sähköpostitse tilaustiedot (saatavuuden, hinnan, toimituskulut ja tilinumeron). Maksun saavuttua postitamme tilauksen. Pidämme kirjoja varattuina kymmenen vuorokautta tilausvahvistuksesta, jonka jälkeen ne palautuvat myyntiin.

Toimitusvaihtoehdot

  • Toimitus Suomeen

    Toimituskulut vahvistetaan tilauksen jälkeen.

    Toimitustapa riippuu tilauksen koosta ja painosta. Voit esittää kauppiaalle toiveita toimitustavasta viestikentän kautta.

Maksuvaihtoehdot

  • Ennakkomaksu

    Tilisiirto ennen toimitusta. Maksuohjeet saapuvat tilausvahvistuksessa tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Osta Toiminta vuodelta 2013 ohjaus Justin Lin pääosissa Dwayne Johnson - Paul Walker ja Vin Diesel. : Fast & Furious 6 Antikvaarista hintaan 8,00 €

Lisää tuotteita kauppiaalta Antikvaari Kirja- ja Lehtilinna / Raimo Kreivi

Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Selaa kauppiaan valikoimaa

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotukset perustuvat esitetyn tuotteen nimeen, tekijään tai tuoteryhmään.