Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Perinnemestarin klapikirja

Hannu Rinne

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Valitse kunto

Ehdotettu tuote

Rinne Hannu : Perinnemestarin klapikirja - Polttopuiden teko, varastoi...

20,00 €

Toimitus Suomeen 5,90 €

Yhteensä 25,90 €

Uusi

Sidottu, kuvakannet

2013 / 1

Salpakirja Oy / Kirjaspotti

Haetaan tuotteita...











Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9510399507

9789510399507

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Halki, poikki ja pinoon!
Puunpilkkomisen saloihin johdattava opaskirja sopii niin kokeneelle himopilkkojalle kuin kesämökkeilevälle kaupunkilaisperheelle.
Kuinka polttopuut tehdään, varastoidaan ja poltetaan oikein? Minkä mittaista pökköä lämmityskattilaan tai saunan pesään? <i>Perinnemestarin klapikirjassa</i> esitellään niin eri tavoin syntyneitä klapikasoja, klapintekijöitä kuin työkalujakin. Kirjassa opastetaan, koska polttopuu on viisainta kaataa, miten klapeista saa parhaan lämmitystehon ja kuinka tuhkaakin voi hyödyntää. Kirjassa kerrotaan mm. Suomen kansan historiallisista mottitalkoista, uusista ja vanhoista puuntekokoneista sekä klapiteollisuuden tulevaisuuden mahdollisuuksista osana kotimaista ekoenergiaa.
Rinne tunnetaan Perinnemestari-televisiosarjan toisena käsikirjoittajana (Hannu Oksasen ohella). Vanhan talon oikeaoppista korjaamista esittelevä 10-osainen sarja esitettiin vuonna 2009 ja uusintana 2010. Rinne on valmistunut filosofian maisteriksi Jyväskylän yliopistosta vuonna 1997, työskennellyt Taide-lehden toimittajana vv. 1995-2000 ja vuodesta 1996 lähtien freelancer-graafisena suunnittelijana.

Aiheet

halot

pilkkeet

polttopuu

puunkorjuu

varastointi

työvälineet

puulämmitys

tulisijat

uunit

lämmitys

puu