Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Suomalainen vauvakirja

Matilda Katajamäki

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Suomalainen vauvakirja

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Suomalainen vauvakirja" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Otava

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9511234102

9789511234104

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Luotettava kotimainen vauvakirja uudistettiin vastaamaan nykyperheiden tarpeita. Kotimaisin asiantuntijavoimin syntyneestä monipuolisesta vauvakirjasta löytyy kiinnostavaa luettavaa sekä vauvojen ja taaperoikäisten vanhemmille ja lähipiirille että ensimmäistä lastaan odottaville ja lapsesta haaveileville. Kirja antaa vankat perustiedot lapsen odotuksesta, raskauden ja synnytyksen kulusta sekä vauvanhoidosta ja pikkulapsiperheen arjesta. Uudessa laitoksessa on kiinnitetty erityistä huomiota isän rooliin sekä nykyvanhempien tärkeäksi kokemaan vertaistukeen. Kirjan aiheita ovat myös raskaus lapsettomuushoitojen jälkeen, odottajan oikeudet työelämässä, uni vauva-aikana, sateenkaariperheet, parisuhde ja erovanhemmuus. Kirjassa on hyödynnetty Kaksplus-lehden sekä kymmenien suomalaisten asiantuntijoiden uusinta tietoa.

Aiheet

vauvat

vastasyntyneet

raskaus

äitiys

äidit

vanhemmat

vanhemmuus

syntymä

synnytys

lastenhoito

sikiönkehitys

lasten kehitys

kehitys

lapset

leikki-ikäiset

uni

ravitsemus

lastentaudit

parisuhde