Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Labyrinttitaistelu

Rick Riordan

Kirjasarja: Riordan, Rick

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Labyrinttitaistelu

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Labyrinttitaistelu" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Otava

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9511231391

9789511231394

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Riordan, Rick

Esittely

Kun Percy Jacksonin uuteen kouluun osuu yliluonnollisia kykyjä omaava kuolevainen ja ylipirteiksi cheer leadereiksi tekeytyneitä antiikin hirviöitä, tilanne muuttuu tukalaksi. Percy ei voi muuta kuin jättää taakseen poliisiauton sireenit ja koulun savuavat rauniot. Percy ystävineen saa tehtäväkseen etsiä muinaisen Daidaloksen rakennuttamasta, hirviöitä vilisevästä labyrintistä Adrianen langan. Vain sen avulla maanalaisissa sokkeloissa voi kulkea eksymättä ja joutumatta hirviöiden saaliiksi. Aikaa ei ole hukattavana - lanka on löydettävä ennen kuin titaanien valtiaan Kronoksen liittolaiset pääsevät siirtelemään sen avulla maanalaisia armeijoitaan. Alkuteos: The battle of the labyrinth : Percy Jackson & the Olympians 4.

Aiheet

Jackson, Percy,

fikt.

nuortenkirjallisuus

fantasiakirjallisuus

historialliset seikkailuromaanit

sarjakertomukset

mytologia

Kreikka

labyrintit

etsintä

taikaesineet

Adrianen lanka

jumalat

taruolennot

hirviöt

rinnakkaiset maailmat

valtiot

Olympos

maanalainen maailma