Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Itämeri 1914-1921

Itämeren laivastot maailmansodassa sekä Venäjän vallankumouksissa ja sisällissodassa

Mirko Harjula

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Itämeri 1914-1921 : Itämeren laivastot maailmansod...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Itämeri 1914-1921" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Books on Demand

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9524983834

9789524983839

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Yksityiskohtainen Itämeren alueen kyseisen ajanjakson merisotahistorian kokonaisesitys. Kirjassa esitellään ensimmäisen maailmansodan, Suomen sisällissodan sekä Viron ja Latvian vapaussotien laivastojen sotatoimien lisäksi Venäjän laivaston henkilökunnan osuus Venäjän vuoden 1917 vallankumouksiin Pietarin seudulla, Suomessa ja Virossa, sisällissotaan sekä Pietarin puolustamiseen valkoisia ja länsivaltojen interventiota vastaan. Kirjassa esitellään myös Suomen laivaston vähemmän tunnettuja alkuvaiheita sekä muodostetaan käsiteltävänä olevan ajanjakson kokonaiskuvaa, jossa Suomen ja muiden reunamaiden itsenäistyminen oli yksi osatekijä. Teoksen liiteosaan on koottu runsaasti erilaisia alusluetteloita, laaja matrikkeli Venäjän Itämeren laivaston aluskannasta sekä tapahtumien osanottajien henkilötietoja. Kirjoittaja on käyttänyt suomalaisen tutkimus- ja muistelmakirjallisuuden lisäksi lähteinä laajasti Neuvostoliitossa, Venäjällä, Virossa ja länsimaissa julkaistua tutkimusta, aikalaiskirjallisuutta ja painettua arkistomateriaalia.

Aiheet

merivoimat

historia

Itämeren alue

laivasto

sotatoimet

1914-1921

merisota

Itämeri

meritaistelut

ensimmäinen maailmansota

vallankumoukset

Venäjä

maaliskuun vallankumous

lokakuun vallankumous

sisällissodat

Suomi

1918

kansalaissota

Viron vapaussota

Latvian vapaussota

sotahistoria

Saksa

Neuvostoliitto

Viro

Latvia

Iso-Britannia

sota-alukset

luettelot

sotalaivasto