Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Ruokaa Ranskasta Hansin tapaan

Hans Välimäki

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Ruokaa Ranskasta Hansin tapaan

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Ruokaa Ranskasta Hansin tapaan" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9510362034

9789510362037

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Ranskalaisesta ruoasta on liikkeellä monta myyttiä. Sitkeästi sen esimerkiksi väitetään olevan niin vaivalloista, että kotikokin on turha edes yrittää. Mutta kokeillaanpa! Ruokamatka Ranskaan on Michelin-palkitun kokin Hans Välimäen houkutteleva kirja, jossa valmistetaan perinteistä ranskalaista ruokaa kuten maalaispateeta, ch$+evresalaattia, ranskalaista kalakeittoa, grillattua fenkolikalaa ja burgundinpataa - sekä lukuisia muita klassikoita. Kaikki ohjeet on helppo toteuttaa suomalaisista raaka-aineista. Mehevät ranskalaiset bistroruoat ovat kohonneet uudelleen ruokamaailman kiinnostuksen kohteiksi: juuri nyt nousussa ovat kirjaan kootut herkulliset ja mutkattomat ruokalajit, joista hienostelu on kaukana. Resepteistä syntyy helposti kokonainen ranskalainen viikonloppumenyy. Kirjasta löytyy paljon tietoa myös ranskalaisen keittiön valmistustavoista ja erityispiirteistä. Kirjan Etelä-Ranskassa otetuista kuvista vastaa valokuvaaja Sami Repo.

Aiheet

keittokirjat

ruoanvalmistus

ruokaohjeet

ruokakulttuuri

Ranska