Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Sukellus

Matti Remes

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Sukellus

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Sukellus" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9513147444

9789513147440

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Harrastajasukeltaja löytää Hangon edustalta 1970-luvulla mereen upotetut myrkkytynnyrit sekä pääkallon, kohtalokkain seurauksin. Käynnistyy peittelyjen ja uusien rikosten sarja. Yli 30 vuotta syyllisyyttä kantanut merimies pyytää Waaralta apua, eikä Waara tiedä mihin lupautuu. DDR:ään matkalla olleet taistelukaasut on nostettava merestä, vaikka ne kätkevät useiden henkilöiden mustan menneisyyden. Kuka valehtelee, kenelle ja miksi? Romaanin taustana on helteinen Hanko, Bengtskärin majakka sekä aava, kaunis ja julma meri. Matti Remes on Tapiolassa ja Hangossa asuva graafikko ja kirjailija. Sukellus on kuudes teos Ruben Waara -rikosromaanien sarjassa.

Aiheet

Waara, Ruben,

fikt.

rikoskirjallisuus

jännityskirjallisuus

murha

harrastajat

sukellus

lavastetut rikokset

itsemurha

kosto

pojat

tappo

ympäristörikokset

vesien saastuminen

Itämeri

laivurit

merimiehet

saaristo

kaupungit

Hanko

2000-luku