Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Miss Queenie Hennessyn rakkauslaulu

Rachel Joyce

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Valitse kunto

Valittu tuote

Joyce Rachel : Miss Queenie Hennessyn rakkauslaulu

10,00 €

Toimitus Suomeen 6,60 €

Yhteensä 16,60 €

Käytetty - hyvä (K3)

Sidottu kansipaperi

2015 / 1.p

Antikvariaatti Pufendorf

Haetaan tuotteita...











Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9510410438

9789510410431

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

"Koskettava hiljainen, hellä, liikuttava romaani. Joycen tapa kirjoittaa on yksinkertaisuuden ylistyslaulua, ja mikä parasta, tarina on toivoa täynnä." &ndash; <i>The Observer</i>
Kun Queenie Hennessy lähettää saattokodista jäähyväiskirjeen Harold Frylle, täyttymättömän rakkautensa kohteelle, hän uskoo että se on kaiken loppu. Mutta kirje onkin uuden tarinan alku: Harold aikoo kävellä hänen luokseen halki Englannin. Queenien täytyy vain odottaa. Surumielisyys ja huumori sekoittuvat kun pian koko riemunkirjava saattokodin väki odottaa Haroldia. &ndash; Kukaan ei saa kuolla, ennen kuin Harold tulee, julistaa Finty, saattokodin teräväkielinen pikku myy.Odottaessaan Queenie kirjoittaa Haroldille, ja pian näennäisen värittömän naisen tarinassa roihuaa koko elämän kirjo. Queenie ei aio mennä minnekään ennen kuin on tunnustanut kaiken. "Kuinka sinua rakastan? Luettelenko kaikki tavat?" Mutta kaikkein tuskallisin tunnustus jää viimeiseksi.
Maailmanlaajuisen menestyksen saanut <i>Harold Fryn odottamaton toivioretki</i> ilmestyi suomeksi 2014. <i>Miss Queenie Hennessyn rakkauslaulu</i> jatkaa tarinaa harvinaisen lujasta rakkaudesta, Queenien näkökulmasta.
Englantilainen <b>Rachel Joyce</b> on <i>The Sunday Timesin</i> toimittaja ja palkittu kuunnelmien käsikirjoittaja, joka on kirjoittanut yli 30 radiodraamaa BBC:lle. Kirjoittamisen hän aloitti näyteltyään yli 20 vuoden ajan päärooleja the Royal Shakespeare Companyssa. <i>Harold Fryn odottamaton toivioretki</i>, Joycen esikoisromaani, on käännetty jo 34 kielelle ja suomeksi se ilmestyi vuonna 2014. Harold Fryn rinnakkaisromaani, <i>Miss Queenie Hennessyn rakkauslaulu</i>, on nyt ilmestynyt Hilkka Pekkasen suomentamana. Rachel Joyce asuu aviomiehensä ja neljän lapsensa kanssa maatilalla Gloucestershiressä, Englannissa.

Aiheet

Henessy, Queenie,

fikt.

Fry, Harold,

Fry, David,

rakkausromaanit

kehitysromaanit

kirjeet

työtoverit

menneisyys

saattohoito

odotus

vierailut

ystävät

tunnustus

rakkaus

yksipuolisuus

ystävyys

aikuiset

nuoret

tragediat

vaikutukset

elämänmuutokset

puutarhanhoito

asukkaat

saattokodit

nunnat