Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kyllä voe tokkiisa ei!

johdatus savolaiseen puhetaitoon

Jarmo Siltaoja

Kirjasarja: Kirjokansi, osa 13

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kyllä voe tokkiisa ei! : johdatus savolaiseen puhe...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kyllä voe tokkiisa ei!" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Suomalaisen kirjallisuuden seura

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9522223956

9789522223951

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Siinä päässä on muutae kun täetä ja räkkee! Lönnrotista lähtien savolaista on kehuttu fiksuksi. Varsinkin hänen leukapariaan on monesti kiitetty erityisen eteväksi ja ainakin omalaatuiseksi. Eikä suotta. Savolaisen kieli on muita notkeampi. Siinä syy, että Suomi saa jatkuvasti pikkaraisia ja tuppuraisia päällysmiehikseen. Vaikka idän maakunnasta on kerma kuorittu moneen kertaan, yhä sitä kohoaa pintaan. Kyllä voe tokkiisa ei! on välttämätön käsikirja jokaiselle, joka ei halua jäädä savolaisten jalkoihin. Kirjan harjoitusten avulla opit pitämään puheita, joita kuunnellaan. Tenhusilla ja avikaisilla on muutaman sadan vuoden etumatka, mutta se on otettavissa kiinni.

Aiheet

savolaiset

kielenkäyttö

savolaismurteet

puhetaito

puheviestintä

ilmaisutaito

suullinen ilmaisu

suomen kieli

murteet

Savo

savolaisuus