Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Keplo Leutokalma

kasvottomat

Derek Landy

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Keplo Leutokalma : kasvottomat

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Keplo Leutokalma" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9513146537

9789513146535

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Luurankoetsivä ja hänen avustajansa Valkyria Salama jatkavat mielikuvituksellisia seikkailujaan. Sarjan kolmannessa osassa heillä on ratkaistavanaan visainen tapaus: teleporttaaja toisensa jälkeen saa surmansa. Keplo ja Valkyria ryhtyvät tutkimaan tapausta suurmaagin kielloista piittaamatta. Samalla kun julmien Kasvottomien jumalien paluu näyttää olevan lähempänä kuin koskaan, yrittävät Keplo ja Valkyria pelastaa salaperäistä teleporttaajapoikaa, joka saattaa olla hengenvaarassa. Hätätilanteessa Keplo joutuu turvautumaan jopa Meriämmän apuun. Valkyrialla on kaiken lisäksi ongelmia peilikuvansa kanssa: se ei ehkä olekaan kovin luotettava apuri. Onneksi Keplon pureva huumori säilyy jännittävimpienkin tapahtumien pyörteissä! Keplo Leutokalmasta kertovan hervottoman hauskan sarjan käännösoikeudet on myyty yli kahteenkymmeneen maahan. Sarjasta on tekeillä myös elokuva. Tarjottu aiemmin Tammenterho syksy 2009 -luettelossa. Tilaukset ovat voimassa.

Aiheet

Leutokalma, Keplo,

fikt.

Valkyria,

nuortenkirjallisuus

fantasiakirjallisuus

jännityskirjallisuus

murha

yliluonnolliset voimat

kaksoisolennot

tytöt

yksityisetsivät

velhot

yliluonnolliset olennot

kaupungit

Dublin