Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Rakentamisopas metsästäjille ja riistanhoitajille

Ilkka Ala-Ajos

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Rakentamisopas metsästäjille ja riistanhoitajille

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Rakentamisopas metsästäjille ja riistanhoitajille" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gummerus

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9512065584

9789512065585

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Suomen Metsästäjäliiton toiminnanjohtaja, eräneuvos Juha K. Kairikko ja kenttäpäällikkö Ilkka Ala-Ajos ovat koonneet odotetun oppaan niin yli 300 000 metsästäjälle kuin kaikille riistanhoitajillekin. Monipuolisessa kirjassa on hyvät piirrokset ja kuvat rakentamisohjeineen. Kirjasta löytyvät metsästyskojujen, jahtilavojen sekä riistanruokintalaitteiden rakentamisohjeet. Mukana ovat laitteet, joiden avulla jäniksille tarjotaan heiniä tai peuroille ja kauriille viljaa ja juureksia. Myös viljanruokinta-automaatin teko-ohjeet fasaaneja, teeriä ja peltopyitä varten ovat mukana. Erilaiset metsästäjien riistankäsittelylaitteet ovat tärkeä osa kirjaa. Kirja on lajissaan laajin suomeksi julkaistu riistalaitteiden valmistusta selvittävä ohjekirja. Huom! Kirja on tarjottu aiemmin nimellä Metsästyksen ja riistanhoidon rakenteet ja laitteet (T040112). Tilaukset on peruttu.