Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Vakoilua itärajan takana

Yleisesikunnan tiedustelu Neuvosto-Karjalasssa 1918-1939

Eero Elfvengren

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Vakoilua itärajan takana : Yleisesikunnan tieduste...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Vakoilua itärajan takana" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Minerva

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9524926601

9789524926607

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Ainutlaatuinen selvitys suomalaisten itärajan takana suorittamasta sotilastiedustelusta itsenäisyyden kahtena ensimmäisenä vuosikymmenenä. Tähän asti aiheesta tehty tutkimus on ollut varsin suppeaa, sillä Suomen mahdollisen miehittämisen varalta sotilastiedustelun arkistot tuhottiin viimeistään syksyllä 1944. Yleisesikunnan arkistossa on säilynyt vain arkistosirpaleita, joita niitäkään ei ole aiemmin julkaistu. Koska lähteet Suomessa ovat varsin puutteellisia, teki petroskoilainen historian tutkija ja korkea-arvoinen Karjalan tasavallan turvallisuuspalvelun KGB-upseeri Einar P. Laidinen tutkimusmatkoja Petroskoissa, Arkangelissa ja Murmanskissa säilytettäviin turvallisuuspalvelun arkistoihin. Kuva suomalaisesta sotilastiedustelusta täydentyi merkittävästi. Viime vuosien aikana myös nämä arkistot ovat sulkeutuneet tutkijoilta.

Aiheet

tiedustelupalvelut

Suomi

Neuvostoliitto

historia

1918-1939