Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Supermarsu ja kutistuva koulu

Paula Noronen

Kirjasarja: Emilian päiväkirja

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Supermarsu ja kutistuva koulu

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Supermarsu ja kutistuva koulu" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gummerus

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9512084953

9789512084951

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Itä-Helsingin alakoulu on saanut uuden mahtavan rehtorin. Syyslukukauden ensimmäisenä päivänä rehtori Kalle von Pörrenberg tekee juhlasaliin vaahtokarkkisateen, ja kohta koko luokka huoltajineen pääsee retkelle Kuuhun! Musiikkiluokkaa tai musiikinopettaja Leena Lahnaakaan ei enää tarvita, kun rehtori yhdistää kaikki soittimet yhdeksi itsestään soivaksi mahtisoittimeksi. Niinpä Supermarsu- Emilia Laitinen-Nieminen on ihmeissään, kun vanha ja viisas Jättiläismarsu väittää, että koulua uhkaa kaikkien aikojen vaara. Sitten Simo löytää jotakin, mikä saa Emiliankin epäilemään rehtorin aikeita...Paula Norosen hulvaton ja salaviisas lastenkirjasarja saa jatkoa, kun Emilia kohtaa uuden lukukauden haasteet kotona ja koulussa. Supermarsuvoimista saattaa olla apua koulun pelastamisessa - ehkä -mutta miten voittaa takaisin Simon ystävyys, kun Mona Rannalla on hienoin pelikonsoli? Onneksi Emilialla on kotona viisas äiti ja mahtava synttäreidenjärjestäjä- Pertti.

Aiheet

Emilia,

fikt.

lastenkirjallisuus

päiväkirjaromaanit

koululaisromaanit

huumori

outous

rehtorit

koulu

muutos

lemmikkieläimet

marsut

mielikuvitusolennot