Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Aitoa hokkia

Kajaanin Hokki

Mikael Juntunen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Aitoa hokkia : Kajaanin Hokki

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Aitoa hokkia" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Mikaju-tuotanto

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9529227582

9789529227587

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Suomalaisen jääkiekon tuorein sensaatio Kajaanin Hokki, Mestis-mestari 2007, on läpikäynyt 40 vuoden korpivaelluksensa aikana kaiken sen, minkä suomalainen urheiluseura voi kokea. Kahden kajaanilaisen palloiluseuran hylkäämästä jääkiekosta tuli Hokin käsissä kaupungin ykkösurheilulaji. Perussarjan puurtajista kasvoi kakkosen tähtisikermä 1990-luvun alun hulluina vuosina, kunnes vauhtisokeus ja riskipeli kostautuivat. Katkeran alamäen, konkurssin ja uudelleenjärjestäytymisen jälkeen vastakkain olivat uho ja uhkakuvat. Manageri OP Hakkaraisen järkähtämätön usko, menestymisen nälkä ja uho puskivat kaupungin kiekkoväen liikkeelle. Tuloksena oli Mestis-mestaruus, josta hämmästyi koko kiekkoileva Suomi. Kirja kertoo kokonaisuudessaan vuosikymmenten kaunistelemattoman tarinan, jossa kaikki on aitoa Hokkia - sydänsuruista ilon kyyneliin.

Aiheet

urheiluseurat

jääkiekko

jääkiekkoilijat

historia

Kajaani