Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Vaurastumisen reseptit

oma talous haltuun

Mikko Sjögren

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Vaurastumisen reseptit : oma talous haltuun

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Vaurastumisen reseptit" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Helsingin kauppakamari

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9522463078

9789522463074

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kirja on mukaansatempaava ja havainnollinen opas oman talouden parempaan hoitamiseen. Kirjassa avataan esimerkkien kautta talouden perusajatuksia ja puretaan vaurastumiseen liittyviä vääriä uskomuksia ja myyttejä, kuten "sijoittaminen on vain varakkaille". Punaisena lankana kulkee ajatus oman talouden hallinnasta vaurastumisen lähtökohtana. Ilman suunnitelmaa toimiva henkilö on sijoituspalveluja tarjoavien yritysten vietävissä. Vasta oman talouden ymmärtämisen ja tasapainottamisen jälkeen on mahdollista laatia realistinen suunnitelma, jonka pohjalta sijoittaa. Kirjassa annetaan ohjeita, mikä omassa taloudessa ja vaurastumisessa on olennaista ja mitkä harhat estävät niin monia onnistumasta taloudenhoidossa. Samalla lukija saa konkreettisia työkaluja taloutensa hallintaan. Lisäksi kirjassa perehdytään sijoittamisen perusteisiin ja sijoitussuunnitelman laatimiseen sekä tarkemmin omaisuuslajeihin ja menestyksekkääseen sijoitustoimintaan oman talouden tarjoamista lähtökohdista. Kirja on suunnattu oman taloutensa paremmasta hallinnasta ja vaurastumisesta kiinnostuneille. Se sopii myös itsenäistyvälle nuorelle. Kirjoittaja Mikko Sjögren, Valmennusyhtiö Varapuun toimitusjohtaja, on talousvalmennuksen osaaja, joka on kulkenut itse pitkän tien yrityksen ja erehdyksen kautta taloudenhoidon ammattilaiseksi. Hän on suosittu kouluttaja ja opastanut jo tuhansia suomalaisia parempaan oman talouden hoitoon.

Aiheet

henkilökohtainen talous

taloudenhoito

omaisuus

lajit

sijoitustoiminta

sijoitukset

tuotto

varallisuus

arvopaperit

kiinteistöt

riskit

laskentatoimi

taloushallinto

mikrotalous

accounting

financial management

investments

microeconomics

Teemat