Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Selviytyjän opas

erikoisjoukkojen ohjeet ääriolosuhteisiin

John Wiseman

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Selviytyjän opas : erikoisjoukkojen ohjeet ääriolo...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Selviytyjän opas" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Nemo

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9522400629

9789522400628

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Uusipainos. Selviytymisoppaiden klassikko vihdoin suomeksi! Elokuvista ja televisiosta tuttu Britannian armeijan Special Air Service, SAS, on kaikkien nykyaikaisten erikoisjoukkojen esikuva. Joukot opetetaan selviytymään vähin varustein minkälaisissa olosuhteissa tahansa. Pitkäaikainen SAS-kouluttaja John Wiseman on koonnut tähän laajaan henkiinjäämisoppaiden klassikkoon tärkeimmät tietonsa ja niksinsä, joiden avulla jokainen voi selvitä missä tilanteessa hyvänsä. Selviytyjän käsikirja on hauska ja havainnollinen kirja kaikille, jotka haluavat oppia elintärkeitä selviytymistaitoja. Kuinka löytää vettä ja ruokaa? Kuinka suunnistaa ilman karttaa ja kompassia? Kuinka improvisoida yösija? Kuinka selvitä tulvasta tai tulipalosta? Selviytyjän käsikirjan selkeillä mutta yksityiskohtaisilla neuvoilla pärjää vaikeimmissakin
olosuhteissa. Suurikokoisen kirjan sadat ohjeet, upeat valokuvat ja havainnolliset piirrokset sekä aidot
selviytymistarinat viihdyttävät paitsi villissä luonnossa samoavia myös kotisohvalla viihtyviä seikkailijoita.
Hienolla maastokuviokankaalla päällystetty henkiinjäämisoppaiden klassikko on erinomainen lahja luonnossa liikkujille, maailmanmatkaajille ja kaikille, jotka janoavat hieman seikkailua.

Aiheet

selviytyminen

henkiinjääminen

leirielämä

vaaratilanteet

luonnonilmiöt

ilmasto

luonto

ensiapu

onnettomuudet

luonnononnettomuudet

tapaturmat

katastrofit