Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Siirtymä

Iain Banks

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Siirtymä

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Siirtymä" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gummerus

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9512086603

9789512086603

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Berliinin muurin murtumisen ja kaksoistornien tuhoutumisen, itsemurhapommittajien ja globaalin talouden sortumisen väliin jännittynyt maailma tarvitsee lujakätistä ohjausta. Sitä tarjoaa Konserni, kaikkivoipa organisaatio jonka agenteilla on uskomattomia kykyjä. Konserni on hajoamassa väkivaltaisesti entisen agentin ja opettajan, ryöväriruhtinatar rouva Mulverhillin liittolaisineen paljastaessa, että sen tosiasiallinen tarkoitus onkin ehkä johtajan henkilökohtaisen vallan, ei yhteisen hyvinvoinnin lisääminen. Rouva Mulverhill, Konsernin johtaja, lontoolainen pörssimeklari Adrian Cubbish ja muut Banksin nerokkaat hahmot punovat uskomattomia juonia ja vastajuonia todellisuuden rajamailla, ja yhtä juonikkaasti ja nautinnollisen kevyesti Banks johdattaa lukijan suurten filosofisten kysymysten äärelle.

Aiheet

tieteiskirjallisuus

musta huumori

hyvän ja pahan välinen taistelu

juonittelu

politiikka

vallanhimo

identiteetti

katoaminen

johtajat

naiset

palkkamurhaajat

agentit

potilaat

mielisairaalat

organisaatiot

Konserni

vaihtoehtoiset todellisuudet

kaupungit

Italia

Venetsia