Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Suuret puheet jotka muuttivat maailmaa

Simon Sebag Montefiore

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Suuret puheet jotka muuttivat maailmaa

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Suuret puheet jotka muuttivat maailmaa" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Ajatus Kirjat

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9512075776

9789512075775

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Ich bin ein Berliner! Älä kysy, mitä isänmaasi voi tehdä sinulle, vaan mitä voit tehdä isänmaallesi! Tunnettuja lauseita tunnetuista puheista. Mutta mitä he oikeasti sanoivat? Tähän kirjaan on vihdoin koottu puheet, jotka muuttivat maailmaa. Nelson Mandela julisti: "Hallitkoon vapaus", Martin Luther King saarnasi: "I have a dream", minulla on unelma. Mahatma Gandhi vetosi väkivallattoman vastarinnan puolesta. Hitler puolestaan ärähti: "Kärsivällisyyteni on lopussa", ja Churchill vastasi "This was their finest hour". Teoksen Suuret puheet, jotka muuttivat maailmaa jokainen puhe edustaa historiallista käännekohtaa. Ensi kertaa kokonaan suomeksi käännetyt puheet ovat aarre niin kotikirjaston kuin koulun ja yliopistonkin oppimateriaalina, ja toimivat erinomaisena innoittajana kenelle tahansa puheenpitäjälle. Mukana on myös joukko suomalaisia merkkipuheita. Teoksessa on upeat kokosivun mustavalkokuvat puhujista. Ilmestyy huhtikuussa.

Aiheet

Canth, Minna.

propaganda

vaikuttaminen

vakaumus

poliittinen käyttäytyminen

julkisuus

joukkoviestintä

poliittinen viestintä

puheet

vaikutukset

maailmanhistoria

merkkihenkilöt

valtionpäämiehet

presidentit

hallitsijat

poliitikot

poliittiset johtajat

uskonnolliset johtajat

yhteiskunnalliset vaikuttajat

retoriikka

puhetaito

poliittinen historia

yhteiskunnalliset vaikutukset

aatteet