Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Jäämaan viimeinen taistelu

Stuart Hill

Kirjasarja: Hill, Stuart, osa 3

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Jäämaan viimeinen taistelu

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Jäämaan viimeinen taistelu" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9510354805

9789510354803

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Etelän aavikoilta voittoisana palannut Prinssi Charlemagne oli lopullisesti murskannut Scipio Bellorumin joukot Kuuranviiman tasangon taistelussa. Samassa sodassa Oskan Noitaisä ja Jäämaan kuningatar Thirrin luulivat jo menettäneensä Pimeyden voimia palvovan tyttärensä, kun Oskanin tuhoksi manattu Voimasalama oli kimmonnut takaisin Medeiaan ja suistanut hänet kohti kadotusta. Mutta edes karkotus Pimeään ei ollut onnistunut surmaamaan Medeiaa. Yhdistettyään voimansa kaiken pahan ruumiillistuman Cronuksen kanssa lumisten lakeuksien tytär on vahvempi kuin koskaan ja hautoo kostoa. Sillä välin Thirrin saa harmaita hiuksia valtakuntaansa uhkaavasta uudesta vihollisesta, jonka sotajoukot marssittavat taisteluun ennennäkemättömiä hirmuliskopetoja. Oskan aavistaa, että todellisen vaaran Pohjolalle voi muodostaa vain Medeian johtama demoniarmeija. Jotta Jäämaa olisi ikuisesti turvassa, Oskanin on henkensä uhallakin kyettävä teoista kaameimpaan - hänen täytyy tuhota paholaistyttärensä sielu! Englantilaisen Stuart Hillin (s. 1958) väkivahvan lumoavassa fantasiatrilogiassa ovat aiemmin ilmestyneet Jäämaan huuto (2006) ja Tulimiekka (2007).

Aiheet

nuortenkirjallisuus

fantasiakirjallisuus

seikkailukirjallisuus

hyvän ja pahan välinen taistelu

valtataistelu

kuningaskunnat

Jäämaa