Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Vuoden pimein päivä

yön ja hämärän tarinoita

Boris Hurtta

Kirjasarja: M-novellit, osa 5

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Vuoden pimein päivä : yön ja hämärän tarinoita

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Vuoden pimein päivä" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Turbator

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9525666123

9789525666120

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Suomalaiset ovat Euroopan innokkainta metsästyskansaa. Suomalainen metsästys - linnuista suurpetoihin kertoo kattavasti kaikkien Suomen riistaeläinten metsästyksestä. Teos on suomalaisille metsästäjille tai sellaiseksi aikoville tehty metsästyskirja, joka nostaa näkyvästi esille viime vuosien metsästyslainsäädännön uudistukset aina hanhenpyynnin rajoituksista biologisesti kestävään suden metsästykseen. Teksteihin on tallennettu kirjoittajien poikavuosista asti virinnyt rakkaus metsästykseen, ja ne tuovat suomalaisen riistan kaikkien ulottuville. Kirjan kuvat kertovat kiihkeistä metsästystilanteista ja hienoista tunnelmista. Riistabiologit Jere Malinen ja Veli-Matti Väänänen ovat tunnettuja suomalaisia metsästyskirjoittajia. Kaksikon yhteistyönä ovat aiemmin ilmestyneet Metsäkustannuksen teokset Käytännön riistanhoito (2002) sekä Suomalainen metsästys (2006).

Aiheet

novellit

kauhukirjallisuus