Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Penelopeia

Penelopen ja Odysseuksen myytti

Margaret Atwood

Kirjasarja: Myytti

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Penelopeia : Penelopen ja Odysseuksen myytti

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Penelopeia" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9513123308

9789513123307

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Myytti

Esittely

Toinen painos 2008. Syvällinen matkaopas suureen paastoon ja pääsiäiseen. Kirja noudattaa ortodoksisen kirkon paastonajan rakennetta. Teoksen alussa on kattava tietopaketti paaston historiasta ja merkityksestä. Suuren viikon tapahtumia seurataan ortodoksisen kirkon liturgisen kokemuksen hengessä. Teos huipentuu ylösnousemuksen iloon ja sen merkityksen pohdintaan. Se on iloa, jolla on jokaiselle annettavaa. Munkki Serafim, FT, on Valamon luostarin veljestön jäsen ja diakoni Espoon Pyhän Herman Alaskalaisen kirkossa. Hän on julkaissut lukuisia kirjoja ja varhaiskristillisten tekstien käännöksiä. Hänen teoksensa Vapaus valittiin Vuoden kristilliseksi kirjaksi 2007.