Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Vallankumouksen aave

vasemmisto, Beljakov ja Kekkonen 1970

Kimmo Rentola

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Vallankumouksen aave : vasemmisto, Beljakov ja Kek...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Vallankumouksen aave" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Otava

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9511201735

9789511201731

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Vallankumouksen aave kummitteli Suomen yllä viimeksi 1970. Räjähdysaltis seos syntyi, kun suomalaisen yhteiskunnan murros ja lännen nuorison liikehdintä yhdistyivät taas epävarmaan idänsuhteeseen. Kun puoluemies Aleksei Beljakov nimitettiin suurlähettilääksi, alettiin huhuta hänen lietsovan vallankumousta Suomessa. Helmikuussa 1971 suurlähettiläs poistui maasta eikä palannut koskaan. Mitä Beljakov aikoi? Miten se oli tarkoitus toteuttaa? Keiden varaan laskettiin? Monipuoliseen alkuperäislähteistöön pohjautuvassa teoksessa rakentuu ensi kertaa kokonaiskuva kriisistä, jolla oli kauaskantoisia vaikutuksia Suomen ja Neuvostoliiton suhteisiin, presidentin asemaan ja Suomen poliittiseen elämään. Jotain oli tosiaan tekeillä, joskaan ei ihan sellaista, mitä silloin ja myöhemmin on luultu. Kimmo Rentola on Helsingin yliopiston poliittisen historian dosentti ja julkaissut aiemmin muun muassa kirjat Kenen joukoissa seisot? ja Niin kylmää että polttaa.