Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Catching the big fish

meditaatio, tietoisuus ja luovuus

David Lynch

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Catching the big fish : meditaatio, tietoisuus ja...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Catching the big fish" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Otava

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9511229648

9789511229643

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Ohjaaja ja käsikirjoittaja David Lynch kertoo kirjassaan suhteestaan mietiskelyyn ja sen vaikutuksista luovaan työhön. Lynch tutustui sisarensa kautta transsendenttiseen mietiskelyyn vuonna 1973. Se osoittautui pian luontevaksi ja antoisaksi tavaksi päästä kiinni omaperäisiin ideoihin ja maailmoihin, joita Lynch on menestyksekkäästi hyödyntänyt elokuvissaan. Runollinen ja tunnelmaltaan meditatiivinen kirja on samalla myös eräänlainen Lynchin omaelämäkerta, jossa lyhyin, jopa minimalistisin vedoin piirtyy maailmankuulun ohjaajan koko elämä. Lynch kuvaa avoimesti niin huikeiden elokuviensa ja Twin Peaksin syntyvaiheita kuin myös masennustaan ja epäonnistumisiaan. Ilmestyy elokuussa.

Aiheet

Lynch, David.

muistelmat

elokuvaohjaajat

Yhdysvallat

mietiskely

tietoisuus

luovuus