Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Akhilleen laulu

Madeline Miller

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Akhilleen laulu

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Akhilleen laulu" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Basam Books

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9522601292

9789522601292

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Madeline Millerin esikoisteos on historiallinen romaani, kasvutarina ja kertomus epätodennäköisestä ystävyydestä ja sen syvenemisestä rakkaudeksi. Romaanin tapahtumat sijoittuvat tarujen Kreikkaan, 120 eaa. käytyyn Troijan sotaan. Kertomuksen taustalla ovat Homeroksen Iliaan tapahtumat ja henkilöt, mutta tarinan ytimessä ei kuitenkaan ole sota vaan kahden soturin, Akhilleen ja Patrokleen suhde. Hyljeksityn ja halveksitun Patrokleen ja älykkään, taitavan ja kaikin tavoin ylivertaisen Akhilleen ystävyys kehkeytyy kaikkien todennäköisyyksien vastaisesti syväksi, ja erilaisuudestaan huolimatta heistä tulee pian erottamattomat. Arvoituksellinen ystävyys johdattaa heidät matkalle, joka huipentuu Troijan sotaan.

Aiheet

Patrokles,

fikt.

Akhilleus,

historialliset romaanit

kehitysromaanit

rakkausromaanit

mukaelmat

myytit

antiikki

mytologia

Kreikka

intertekstuaalisuus

Ilias ja Odysseia

kohtalo

ennustukset

karkotus

maanpako

pojat

rakkaussuhde

miehet

homoseksuaalisuus

naissuhteet

sankaruus

Troijan sota

jumalat

soturit

kuninkaat