Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Hyväksikäytetyt

selviytyjät kertovat

Visa Kuusikallio

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Hyväksikäytetyt : selviytyjät kertovat

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Hyväksikäytetyt" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Minerva

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9524926490

9789524926492

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Tässä kirjassa seksuaalisen hyväksikäytön uhrit kertovat itse kokemuksistaan. Koskettavat selviytymistarinat sekä asiantuntijoiden kirjoitukset hyväksikäytöstä ja siitä selviytymisestä antavat kipeästi kaivattua vertaistukea trauman kokeneille ja heidän läheisilleen. Uhrin selviytymisen lisäksi teoksen teemoja ovat mm. miesuhrien auttaminen, hyväksikäytön vaikutus parisuhteeseen, hyväksikäyttö uskonnollisissa yhteisöissä ja oikeudelliset asiat. Hyväksikäyttö jää usein tunnistamatta ja käsittelemättä uhrin kokeman häpeän, syyllisyyden ja pelon takia, mutta siitä voi kuitenkin selviytyä. Uhri tarvitsee apua ja toipuminen voi kestää vuosia, mutta lopulta menneisyys ei enää kahlitse ja muistuta jatkuvasti olemassaolostaan.

Aiheet

muistaminen

muistot

kokemukset

hoito

tukeminen

auttaminen

selviytyminen

traumatisoituminen

traumat

uhrit

lapset

seksuaalirikokset

insesti

sukupuolinen häirintä

seksuaalinen hyväksikäyttö

Crime Victims

psychology.

Child Abuse, Sexual.