Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Tikkumäen ponileiri

Reetta Niemelä

Kirjasarja: Tikkumäki

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Tikkumäen ponileiri

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Tikkumäen ponileiri" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Otava

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9511284827

9789511284826

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Tikkumäki

Esittely

Tikkumäen tallilla tapahtuu! Jatkoa hurmaavalle kuvakirjasarjalle Iiris lähtee ensi kertaa ponileirille. Myös vanhat kaverit Riina, Riku ja Pauli osallistuvat Tikkumäen leirille. On jännää yöpyä tallinvintillä ja kokea metsässä leirikaste. Parasta on kuitenkin ratsastus ja hevosten hoitaminen. Miten ihanaa on letittää ponin harjaa tai opettaa ponille palkitsemalla temppuja! Entä kun Iirikselle menee maastossa sisu kaulaan eikä esteen ylittäminen Uljaksen selässä tahdokaan onnistua? Ei hätää, Tikkumäellä tiedetään konstit joka lähtöön!

Aiheet

Iiris,

fikt.

leirit

ratsastus

hevosenhoito

poni

hevostallit

Tikkumäki