Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Onko tämä unta?

opas selkouniin ja itsetuntemukseen

Robert Waggoner

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Onko tämä unta? : opas selkouniin ja itsetuntemuks...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Onko tämä unta?" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gummerus

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9512097117

9789512097111

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Oletko koskaan tajunnut olevasi unessa ja herännyt saman tien? Olet silloin ollut lähellä kokea tietoisen eli selkounen. Tämän kirjan avulla opit miten pääset takaisin tuohon oivalluksen hetkeen. Voit heräämisen sijaan jäädäkin tietoisena unimaailmaan. Aistisi terästämällä huomaat, että rajoinasi ovat vain mielikuvitus ja mielen hallinta. Selkouni voi olla minkä tahansa itsellesi tärkeän asian treenisali, ehtymätön luovuuden lähde ja sukellus ihmismielen saloihin. Se on kuin koukuttava extreme-kokemus tai huippuleffa, jonka pääosassa olet sinä itse. Tässä kirjassa kerrotaan kahden ammattipsykologin sanoin mitä tietoinen uni on ja neuvotaan kuinka pääset itse kokemaan sen. Ei guruja, ei välikäsiä, vain oma suora kokemuksesi.

Aiheet

selkounet

uni

unet

tulkinta

piilotajunta

itsesuggestio

itsetuntemus