Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Turun puretut talot

Rauno Lahtinen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Turun puretut talot

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Turun puretut talot" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

k&h, Turun yliopisto, kulttuurihistoria

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9512941007

9789512941001

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Suomen vanhimman kaupungin Turun katukuva koki 1950-80-luvuilla suurimman muutoksen sitten vuoden 1827 palon. Suuri osa Turun keskustan taloista purettiin modernisaation innossa. Turun puretut talot kertoo tapahtumien kulun toisen maailmansodan jälkeisistä asuntopulan ja jälleenrakentamisen vuosista aina 1980-luvun alkuun, jolloin turkulaiset nousivat vastustamaan kotikaupunkinsa tuhoa. Kirjan jälkimmäinen osa esittelee Turun kauppatoria ympäröivien korttelien puretut talot, yhteensä 50 kohdetta. Millaiselta kadonnut, vanha kaupunki näytti? FT Rauno Lahtinen on kulttuurihistorioitsija ja palkittu tietokirjailija, joka on julkaissut useita teoksia Turun historiasta.

Aiheet

kaupungit

historia

Turku

kaupunkihistoria

rakennukset

purkaminen

kaupunkikuva

muutos

kadut

arkkitehtuuri

rakennettu ympäristö