Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kate Bush ja musiikin lumo

Graeme Thomson

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kate Bush ja musiikin lumo

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kate Bush ja musiikin lumo" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gummerus

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9512089556

9789512089550

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Taiderockin kuningatar, brittiläinen laulaja ja lauluntekijä Kate Bush (s. 1958) on onnistunut säilyttämään yksityisyytensä ja pitämään taiteilijapersoonansa hyvin erillään muusta, henkilökohtaisesta elämästään. Hänen uransa alkoi jo teini-iässä ja on kestänyt nykypäivään asti. Bush on kuitenkin läpi vuosikymmenten pysytellyt hiljaisuudessa ja tehnyt keikkoja ja levyjä hyvin harvakseltaan. Vuosien tauoista huolimatta fanikunta on säilynyt uskollisena. Mutta kuka Kate Bush oikeastaan on? Kate Bush ja musiikin lumo pureutuu Bushin musiikkiin, uraan ja elämään ja kurkistaa julkisen taiteilijan ja yksityisen naisen ympärillä olevien mysteerien taakse. Uutta, laajaa elämäkertaa varten on muun muassa saatu yli 70 uutta haastattelua ihmisiltä, jotka ovat eläneet ja työskennelleet Kate Bushin kanssa. Oivaltava teos tarjoaa uusia avaimia kuulasäänisen muusikon tuotannon tulkitsemiseen.

Aiheet

Bush, Kate.

elämäkerrat

muusikot

rock

Iso-Britannia

popmusiikki

laulajat

1970-luku

1980-luku

1990-luku

2000-2009

diskografiat