Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Pieni Kempi

Tuomas Kempiläisen lyhyitä mietelmiä

Kempiläinen Tuomas

Kirjasarja: Sapientia

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Pieni Kempi : Tuomas Kempiläisen lyhyitä mietelmiä

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Pieni Kempi" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Kirjapaja

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9516076122

9789516076129

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Sapientia

Esittely

Gerhard Tersteegenin Tuomas Kempiläisen teksteistä kokoama mietelause- ja hartauskirja Pieni Kempi on vaikuttanut ilmestymisestään lähtien syvästi sekä eurooppalaiseen että suomalaiseen kristillisyyteen, erityisesti herännäisyyden parissa. Hartauskirjaklassikosta on tehty uusi, ajanmukainen suomennos, ensimmäistä kertaa yli 75 vuoteen. Kaksi vuosikertaa mietelauseita vuoden jokaiselle päivälle. Tuomas Kempiläinen (1380-1471) oli hollantilainen munkki ja mystikko, jonka kirjoittamaa teosta Kristuksen seuraamisesta (Kirjapajan Pyhiinvaeltaja-sarjaa) pidetään Raamatun jälkeen luetuimpana kristillisenä kirjana. Kirjan koonnut Gerhard Tersteegen (1679-1769) oli saksalainen teologi ja mystikko. Johdannon on kirjoittanut Juhani Forsberg.

Aiheet

hartauskirjat

rukoukset

kristinusko

hengellinen ohjaus